Rămâi conectat

Sport

Cu duelul Alba – Arad, se trage cortina peste turul Seriei a 4-a din Liga a 3-a | Astăzi, la Zlatna, AFC Unirea Alba Iulia – Gloria Lunca Teuz Cermei; mâine, Industria Galda de Jos – UTA „Bătrâna Doamnă” 2

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

performanta-ighiu-gloria-lunca-teuz-cermei-2Astăzi, trei dintre conjudeţene îşi iau “adio” de la meciurile oficiale, în Seria a 4-a a eşalonului terţ fiind prevăzută ultima rundă a turului. Dacă Performanţa Ighiu joacă în deplasare, cu Millenium Giarmata, celelalte două combatante au întâlniri pe teren propriu cu formaţii din Arad, AFC Unirea 1924 Alba Iulia – astăzi, iar Industria Galda de Jos – sâmbătă, programate la ora 14.00.

*AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Gloria Lunca Teuz Cermei (astăzi, la Zlatna). La ultima reprezentaţie internă, „alb-negrii” sunt constrânşi să câştige împotriva nou-promovatei din Arad, pentru a evada din subsolul Seriei a 4-a. Însă problemele de lot sunt extrem de multe pentru AFC Unirea 1924 Alba Iulia, ce are iarăşi o defensivă decimată. Vor absenta fundaşul Mardare, mijlocaşul Crăciunesc şi atacantul Lăsconi – toţi trei suspendaţi, lista indisponibililor fiind şi mai lungă: N. Rus, M. Oprea – apărători, Joldeş – mijlocaş şi An. David – atacant, jucători care au şanse reduse de a evolua. „Un meci foarte foarte important pentru noi, în contextul atâtor absenţe. Categoric trebuie să învingem, să luăm toate puncte, pentru a avea o iarnă liniştită”, a precizat antrenorul Radu Andone, completat de preşedintele Mihai Dăscălescu: “Victoria este o condiţie obligatorie în acest meci care trage cortina peste prima parte a campionatului. Cele 3 puncte sunt vitale pentru noi, în dorinţa de a ne depărta de zona nisipurilor mişcătoare şi a avea posibilitatea, în pauza competiţională, să ne reorganizăm în linişte”. Vizitatorii au însă amintiri plăcute din Alba, cucerind puncte în cele două dispute: 1-0 cu Industria şi 2-2 cu Performanţa Ighiu.

*Industria Galda de Jos – UTA „Bătrâna Doamnă” 2 (sâmbătă, ora 14.00). Fără victorie de 5 întâlniri, unele extrem de dificile, cu trei puncte strânse în acest răstimp, Industria Galda de Jos îşi propune să încheie turul de campionat cu un succes în faţa fanilor, în confruntarea cu „lanterna roşie”, UTA „Bătrâna Doamnă” 2, care a pierdut în precedentele descinderi în Alba, 0-2 cu Performanţa Ighiu (tot pe terenul din Galda) şi 0-1, la Zlatna, cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia. „Vom face tot posibilul pentru a ne despărţi de suporteri într-un mod fericit şi a încununa astfel, printr-o victorie, o toamnă fructuoasă. Trebuie să învingem în acest joc de final de tur, dar suntem conştienţi că nu va fi uşor, cu toate că întâlnim ultima clasată”, a apreciat antrenorul Paul Ciucă. Din distribuţia amfitrionilor absentează Costea – suspendat şi Al. Man – accidentat, incerţi fiind Cioplântă, Frenţiu şi Cernea. „Lanterna roşie” are un singur gol marcat (de 3 puncte, runda anterioară, cu Nuova Mama Mia) în precedentele 6 dispute.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea