Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cu ce maşini au venit Elena Udrea şi Elena Băsescu la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elena Udrea si Elena Basescu10Elena  Băsescu şi Elena Udrea au ajuns sâmbătă la Alba Iulia pentru a-şi lansa candidaţii din partea PMP la alegerile europarlamentare. Chiar dacă principalii candidaţi Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi si Cristian Petrescu au fost prezenţi, întrebările jurnaliştilor şi privirile conjudeţenilor s-au îndreptat spre cele două doamne care au avut priză mare la public. De altfel, Elena Băsescu a fost cea mai solicitată la poze şi autografe, iar Elena Udrea s-a arătat principala voce din PMP ceea ce ne determină să credem că va lua iniţiativă la alegerile din toamnă.

Cât despre maşinile cu care au venit putem spune că nu trec de 20.000 de euro. Elena Udrea a ajuns prima, şi s-a dat jos dintr-un Volkswagen Touareg, în schimb Elena Băsescu a ajuns cu 30 de minute mai târziu şi însoţită de Cristian Preda a coborât dintr-un BMW Seria 5. Surpriză sau nu, deşi au venit cu alte maşini au plecat împreună cu un Mercedes S-class.

De-a lungul timpului Elenele au fost „sancţionate” de mass-media pentru genţile de 10.000 de euro şi pentru îmbrăcămintea de firmă, cu care se afişează „pe timp de criză”. Elena Udrea a spus la Alba Iulia că-şi va schimba ţinuta pentru că cei din PMP „sunt oameni care merg îmbrăcaţi în blugi”.

[nggallery id=1474]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea