Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Cu ce a impresionat-o Marius Moga pe frumoasa Bianca Lăpuşte şi cum a fost prima întâlnire cu „socrii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bianca Lapuste si Marius Moga02Marius Moga, cuceritorul topurilor muzicale a fost la rândul lui cucerit. El are o relaţie de 5 luni cu tânăra Bianca Lăpuşte, originară din Cluj-Napoca şi corespondentă a ştirilor ProTV de la Iaşi,  cu care s-a afişat la show-ul senzaţional din weekendul trecut, Alba Fest.

Chiar dacă Bianca este cu 12 ani mai tânără decât el, acest lucru nu pare să fie un impediment, cei doi arătând că relaţia merge foarte bine, tânăra spunându-i că îl iubeşte în faţa camerelor de filmat. Weekendul acesta frumoasa blondă i-a cunoscut şi pe părinţii lui Marius. „De cinci luni îl susţin şi sper să îl susţin şi de acum încolo, în acelaşi mod. Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva”, a relatat Bianca pentru emisiunea Happy Hour, iar când a fost întrebată cu ce a impresionat-o Marius a făcut un gest simplu, prin care a arătat „mintea”, „şi cu Bianca Lapuste si Marius Moga03asta am spus tot”.

Acasă la socrii a fost „de-a dreptul copleşitor. Mama soacră găteşte bio, găteşte sănătos. Trăim mulţi ani dacă ne găteşte mama soacră. Toată stima şi pentru tata socru”, a spus Bianca, la Alba Iulia pentru emisiunea Happy Hour. Aceasta a completat apoi că are mare încredere în Marius Moga şi nu poate fi geloasă.

Compozitorul şi-a arătat şi el stima faţă de părinţii Biancăi care îi sunt „foarte dragi” şi l-au primit cu „braţele deschise, chiar dacă am venit să le fur fata de la Cluj”, a spus compozitorul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea