Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după o dublă victorie cu CSBT Alexandria

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia s-a calificat în faza sferturilor de finală ale Cupei României la baschet feminin, dCSU Alba Iulia - CSBT Alexandria cupa 15upă o dublă victorie înregistrată în compania formaţiei CSBT Alexandria.

În primul meci, trupa lui Popov s-a impus net, scor 85-47, la Alba Iulia, iar astăzi, în returul disputat la Craiova, a repurtat un  nou succes, scor 84-62 (17-13, 14-19, 29-10, 24-20).

*Echilibrat în prima parte

Partida a avut alte coordonate comparativ cu manșa tur, când albaiuliencele au controlat jocul de la început, într-un mod autoritar.

În primele 20 de minute, adversarele s-au aflat pe rând la conducere, fără a se putea desprinde, avantajul fiind de 2-3 puncte.

Dacă primul sfert a fost adjudecat de CSU, scor 17-13, în al doilea, impulsionată de Alina Chivu (componentă a echipei universității albaiuliene și medaliată cu argint la europenele 3×3), echipa din Teleorman a remontat și a intrat la pauza mare cu un avantaj minim: 32-31.

*Sfertul al treilea dominat copios

La reluare, meciul a avut un singur sens, fiind dominat copios de universitare, care în sfertul al treilea au parafat succesul, câștigând parțialul cu un net 29-10.

 

Punctele au fost marcate de Adrienne Webb – 24, Mariah King – 18,  Vanessa Abel – 10, Asia Logan – 12, Jelena Antic – 5, Stefka Miteva – 6, Sonia Ursu – 3, Elena Dincă – 6.

În prima etapă a Ligii Naţionale de baschet feminin, CSU Alba Iulia va evolua sâmbătă, 3 octombrie, în deplasare cu vicecampioana Sepsi Sf. Gheorghe.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea