Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia, portari din Liga 1: Gal (CFR Cluj) și Bănuță (CSU Craiova)!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a început antrenamentele în această săptămână, pregătirea fiind condusă de Nicolae Ghișa și Raul Unchiaș, ce au avut la dispoziție 20 de jucători.

Divizionara terță a reușit să-și asigure serviciile a doi portari care provin de la formații din Liga 1: Rareș Gal (22 de ani, fost la CFR Cluj și la CSC Șelimbăr), respectiv Florin Bănuță (2003, CSU Craiova, sezonul trecut la Gloria Bistrița)

Încă nu este clară situația băncii tehnice, existând discuții pentru aducerea unui nou antrenor principal, dar în același timp sunt șanse să se continue cu Mihai Manea, plecat în această perioadă în concediu.

Un lucru este cert, s-a renunțat la stagiul centralizat de la Covasna, prevăzut în această vară. În continuare, în privința lotului sunt tratative, dar și mulți fotbaliști în probe. Vor fi și jucători împrumutați de la CFR Cluj, dar în același timp o noutate este portarul Florin Bănuță (2003, CSU Craiova, sezonul trecut la Gloria Bistrița), iar universitarii continuă negocierile cu goalkeeperul Rareș Gal (CFR Cluj), discuțiile concretizându-se. A rămas și S. Kilyen (căpitanul din sezonul trecut), iar ocnamureșeanul Ad. Coman, jucător de bandă, este o variantă pentru capitolul under. În prezent, certitudini la nivelul achizițiilor sunt Bănuță, Al. Giurgiu, C. Anghel și Agbomoniyi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea