Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia – Nova Vita Tg. Mureş 98-35, misiune facilă pentru echipa lui Popov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ICIM Arad - CSU Alba Iulia4CSU Alba Iulia a câştigat lejer disputa cu penultima clasată Nova Vita Tg. Mureş, scor 98-35 (25-10, 18-11, 34-9, 21-5), meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii Naţionale de baschet feminin. Pentru CSU Alba Iulia au punctat: Ildiko Nagy – 18, Sasa Cadjo – 17, Breanna Salley – 17, Chastity Reed – 15, Alexandra Uiuiu – 10, Larisa Toma – 8. AnneMarie Părău – 8, Marina Mandic – 5,

Luni, de la ora 13.00, CSU Alba Iulia are de disputat o restanţă, meci extern cu CSM Oradea. CSU Alba Iulia se menţine pe poziţia secundă, cu 38 de puncte (17 succese şi două înfrângeri, ambele cu campioana ICIM Arad)

Antrenament cu public pentru CSU Alba Iulia, partida fiind dominată de la un capăt la celălalt de gazde, care nu au avut în niciun moment probleme în faţa unei formaţii care a venit la Alba Iulia cu doar 7 jucătoare, din care 6 apte de joc. De astfel, trupa lui Miroslav Popov a reuşit să câştige categoric toate cele patru sferturi, la final diferenţa de pe tabelă fiind una enormă. În continuare fără Tiffany Brown în efectiv (aşteptată azi în ţară), CSU a intrat bine în meci reușind să ia repede avantaj pe tabelă, chiar dacă sportivele au jucat destul de relaxat. După primul sfert universitarele conduceau 25-10, pentru ca la pauza mare avansul să fie de 22 de puncte. La revenirea de la cabine, baschetbalistele din Alba Iulia au început să se apere foarte agresiv, până la final mai primind doar 14 puncte, reuşind să înscrie 55.

 

Alexandra Uiuiu, extremă CSU Alba Iulia: A fost un meci mai uşor, avem nevoie şi de asemenea partide. am jucat din plăcere, ne-am dorit foarte mult să marcăm 100 de puncte, nu am reuşit, însă se mai întâmplă. Echipa merge foarte bine în momentul de faţă, sper să continuăm tot aşa şi să jucăm în finală, atât în campionat, cât şi în Liga Europei Centrale.

Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia: „A fost practic un antrenament, în care am exersat câteva lucruri noi atât la apărarea om la om, cât şi la cea zonă. Aveam nevoie de un meci mai uşor, după derby-ul cu Sf. Gheorghe. Fetele au avut şi câteva momente de relaxare, însă au aruncat bine şi sunt mulţumit de jocul făcut”

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea