Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia lovită de ninsorile din Oltenia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Trupa lui Bilek nu este sigură de efectuarea deplasării la Craiova

    Din cauza codului portocaliu de ninsori emis pentru această perioadă în zona de sud a României şi a drumurilor blocate în Oltenia, meciul de miercuri dintre SCM Craiova şi CS Universitatea Alba Iulia este în pericol să nu se dispute. De altfel, autorităţile au închis ieri traficul pe Valea Oltului din pricina avalanşelor de zăpadă.
Partida contează pentru etapa a 22-a a Diviziei A la baschet feminin şi este programată mâine la ora 18.00. Deşi situaţia meteo nu este deloc favorabilă, iar deplasarea este una lungă, de 310 kilometri, iar o eventuală descindere spre sud pare în actualele condiţii potrivnice una foarte riscantă, reprezentanţii CSU Alba Iulia ar dori să joace miercuri meciul respectiv. Asta şi pentru că, până la finele sezonului regulat programul este unul extrem de încărcat, inclusiv săptămâna viitoare când este programată restanţa cu Olimpia Bucureşti. „Stăm tot în telefoane cu echipa din Craiova şi cu reprezentanţii federaţiei. FRF a lăsat la latitudinea cluburilor o decizie asupra meciurilor din etapa intermediară. Noi vom decide marţi la prânz dacă vom pleca spre Oltenia. Ne vom informa constant şi cred că dacă se vor tempera ninsorile şi nu va viscoli, vom ajunge cumva la Craiova”, a declarat Petre Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia.
Un alt joc, cu coordonate asemănătoare, dar din campionatul masculin, Energia Rovinari – CSU Atlassib Sibiu a fost amânat ieri din cauza căderilor abundente de zăpadă din ultimele zile, fapt ce a pus în imposibilitate deplasarea spre Tg Jiu. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea