Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia începe pelerinajul: Tg. Mureş şi apoi Brno *Sâmbătă, meci pe terenul „lanternei roşii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a debutat cu o victorie în Europa, 71-44 cu Piestanske Cajky din Slovacia şi are o rundă lejeră în etapa a 8-a a primei ligii, descindere pe terenul „lanternei roşii”, CS Nova Vita Tg. Mureş (toate meciurile pierdute), partidă programată sâmbătă, la ora 14.00. Clasată pe locul secund, cu 6 victorii şi un singur eşec, echipa din Cetatea Marii Uniri îşi turează motoarele pentru Liga Europei Centrale, marţi, 19 noiembrie, în deplasare cu echipa cehă Valosun Brno (eşec în Austria, cu Flying Foxes Viena, 50-82).
*4-0 la disputele directe
Scorul disputelor directe este favorabil oaspetelor, care conduc cu scorul de 4-0, ultima confruntare, la Alba Iulia fiind un succes zdrobitor: 112-39. Practic CSU Alba Iulia va bifa un succes lejer, al 5-lea la rând şi un antrenament cu public, menit să susţină moralul unei formaţii ce are un program extrem de încărcat în următoarele 4 luni.
Era foarte important să câştigăm acest prim meci din cupele europene, mai ales că am jucat pe teren propriu. Le felicit pe fete pentru victorie şi pe fanii noştri care au creat o atmosferă foarte frumoasă. Cred că putem merge mai departe în această competiţie”, a declarat Miroslav Popov, tehnicianul formaţiei CSU Alba Iulia, la finele succesului de miercuri. „S-a văzut puţin tracul fetelor la acest debut în cupele europene de pe teren propriu. Sper să continuăm această serie bună, atât în campionat cât şi în cupele europene. Cred că victoria ne-a calificat deja în final four-ul competiţiei europene”, a apreciat Bogdan Duma, preşedintele Consiliului de Administraţie al CSU Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea