Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

CSU Alba Iulia caută manager – se oferă până la 20.000 de euro, cazare și o masă pe zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Consiliul de administrație al Clubului Sportiv Universitatea din Alba Iulia a ajuns la concluzia că este necesară asigurarea serviciilor de management și consultanță pentru participarea echipei de baschet feminin CSU Alba Iulia la competițiile care se organizează în perioada 2012-2013, motiv pentru care a scos la licitație contractul cu o valoare estimată la 93.116 lei (20.000 de euro).

Pe lângă bani câștigătorul licitației va primi și cazare pe toată durata contractului, o masă pe zi 6 zile pe săptămână și un spaţiu special amenajat (birou la sediul Clubului) unde să-şi poată desfăşura activitatea, dar trebuie să aibă experiență de minim 3 ani în domeniul managementului sportiv și să aibă experienţă în activitatea sportivă de performanţă şi în relaţiile cu Federaţia Română de Baschet (FRB) şi Federaţia Internaţională de Baschet(FIBA) – minim 3 ani, cu certificare prin licenţă (sau echivalet) FIBA.

Misiunea viitorului manager nu este ușoară, acesta trebuie ”să depună toate eforturile pentru îndeplinirea obiectivelor pentru sezonul competiţional 2012- 2013, respectiv clasarea în primele 4 echipe la finalul Campionatului Naţional şi calificarea în Final Four-ul Cupei României, iar în cazul neîndeplinirii acestor obiective, să suporte penalizări de 10% din valoarea totală a contractului pentru fiecare loc mai jos in clasament (Campionat) și o penalizare de 20% din valoarea totală a contractului pentru neîndeplinirea obiectivului din Cupa României”, după cum se  precizează în caietul de sarcini.

Cei care se încumetă să accepte aceste condiții trebuie să se grăbească să-și depună oferta pentru că termenul expiră peste 3 zile, adică în data de 29 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | SUBIECTELE la Evaluarea Națională 2024 pentru clasa a II-a, la Limba Română: Ce au avut de rezolvat elevii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | SUBIECTELE la Evaluarea Națională 2024 pentru clasa a II-a, la Limba Română: Ce au avut de rezolvat elevii Elevii de clasa a II-a din România au susținut luni, 13 mai 2024, proba scrisă la Limba română din cadrul Evaluării Naționale. La primul exercițiu au avut de scris o felicitare pentru o colegă cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea