Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia a învins şi la Tg. Mureş, scor 104-64 *În sferturile Cupei României, duel cu CSM Satu Mare

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia-CSM Targoviste015CSU Alba Iulia s-a calificat în etapa superioară a Cupei României, după o dublă victorie cu Nova Vita Tg. Mureş, astăzi impunându-se în deplasare, scor 104-64 (25-13, 29-11, 25-26, 25-14).

Elevele lui Miroslav Popov au câştigat şi jocul tur de la Alba Iulia (97-56) şi vor întâlni în sferturile de finală pe CSM Satu Mare (29 noiembrie şi 3 decembrie, primul joc extern), având şansă mare să acceadă în semifinale.

La fel ca şi la Alba Iulia, baschetbalistele de la CSU nu au avut emoţii în a se impune, reuşind un debut sigur de sezon, cu un dublu succes. La Tg. Mureş, vizitatoarele au depăşit bariera „100” în privinţa punctelor înscrise, conducând detaşat la pauza mare 54-24.

*Şi Wumi Agumbiade, double-double

La fel ca şi colega sa Jesica Kuster în tur, Wumi Agumbiade şi-a trecut în cont un double-double, fiind cea mai eficientă baschetbalistă a meciului, cu 22 de puncte marcate şi 21 de recuperări.  Pentru vizitatoare au punctat: Wumi Agumbiade – 22, Jessica Kuster – 18,  Valencia McFarland – 14 (la debut), Milica Deura – 14, L’Oreal Price – 10, Alexandra Uiuiu – 9, Dora Ardelean (la primul joc) şi Marta Fodor – 6, Larisa Toma -5.

Sâmbătă, în prima rundă a stagiunii, CSU Alba Iulia va juca acasă cu Phoenix Galaţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea