Rămâi conectat

Sport

CSȘ Blaj și-a aflat oponenții din turneele semifinale pentru cadeți | În weekend, în „Mica Romă” joacă juniorii

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSȘ Blaj are trei echipe calificate în turneele semifinale de volei juvenil, în această săptămână Federația Română de Volei stabilind componența grupelor la nivelul cadeților.

În acest an sunt trei grupe semifinale, dintre care se vor califica la turneul final primele două clasate. Meciurile se vor disputa în perioada 14-16 mai, iar turneul final este prevăzut peste alte două săptămâni, în intervalul 26-30 mai. Astfel, la cadeți, Seria a III-a se joacă la Dej, având componanța LAPI Dej, CSȘ Blaj, CSȘ “Avram Iancu” Ștei și CSȘ Caransebeș. În Seria 1, la Toplița vor evolua CSȘ Toplița, CSȘ Bacău, LPS Bistrița și Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău, iar jocurile Seriei a II-a se vor desfășura la Tulcea între CSȘ Tulcea, CSȘ Buzău, CSȘ-CS Arcada Galați și CTF Mihai I.

Situația este diferită la cadete, unde sunt șase serii semifinale și doar echipele clasate pe primul loc în fiecare grupă vor accede la turneul final. CSȘ Blaj a fost repartizată în Seria a V-a, la Sighetu Marmației, alături de gazdele CSȘ Sighetu Marmației, CSȘ 2 Baia Mare și ACS Silvania Sport.

*În weekend, trei competiții voleibalistice în “Mica Romă”

În acest week-end, în “Mica Romă”, se joacă faza a doua semifinală, la nivelul juniorilor. Astfel, în perioada 7-8 mai, CSȘ Blaj, pregătită de Alexandru Man, se va duela cu CSȘ Zalău, LPS Bihorul Oradea și CNMB Rm. Vâlcea. Primele două clasate în cele trei grupe (celealte două sunt la Botoșani și Tulcea) se vor califica la turneul final din perioada 19-23 mai. Vor fi zile pline de volei în “Mica Romă” întrucât debutează și competițiile dedicate speranțelor. În 8-9 mai are loc primul turneu, la masculin, în Seria E, cu CSȘ Blaj, CSȘ Caransebeș (turneul doi), CS Ocna Mureș și CSȘ “Avram Iancu” Ștei. Faza I, cea a sezonului regulat, va avea două turnee, unul care va avea loc în perioada 8-9 mai, iar cel de-al doilea în perioada 22-23 mai. Se califică în faza semifinală primele două echipe din fiecare grupă și cele mai bune două formații de pe locurile secunde. Faza semifinală va avea loc în zilele de 12 și 13 iunie, iar turneul finală în perioada 7-11 iulie. La feminin sunt 44 de echipe înscrise, iar Seria L le are în componență pe CSȘ Blaj (turneul 1), ACS Sport Team Alpha Sibiu (turneul 2), ACS Atomic Blaj și CSȘ Turda


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea