Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSŞ Blaj s-a calificat în semifinalele CN de volei junioare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSS BlajCSŞ Blaj a invins cu scorul de 3-0 SLEN 90 Cernavodă în ultimul meci din Seria I de la turneul final al CN de volei junioare, ce se desfăşoară la Bucuresti, in perioada 14-18 mai si s-a calificat în semifinale, unde va întâlni Dinamo. Echipa noastra, care, in afara meciului de astazi, a invins CTF Mihai I Bucuresti cu 3-2 si a pierdut, scor 1-3, meciul cu CSU Medicina CNUE Targu Mures, a incheiat grupa pe locul 2, cu 5 puncte, obtinand calificarea in semifinalele competitiei. CSS Blaj va juca sambata, de la ora 14.00, cu Dinamo Romprest Bucuresti in prima semifinala a turneului, in cealalta semifinala urmand a se intalni, de la ora 16.00, CNUE Targu Mures si CSM CSS2 Bucuresti.

Lotul este compus din Sorina Mocan (cpt.), Ramona Rus, Alexandra Biriş, Ioana Vodă, Delia Pădurean, Diana Popa, Raluca Rotar (libero), Irina Viloiu, Mădălina Sârbu şi Alina Marginean. Nu a facut deplasarea Oana Simu.
Referitor la meciul cu Dinamo, de maine, antrenorul echipei CSS Blaj la acest turneu, Branko Gajic, a declarat: „Dinamo porneste favorita deoarece joaca acasa si, asa cum am vazut pana acum, are sala plina de suporteri, care pot pune presiune pe adversar. Putem spune ca de acum incepe o alta competitie si orice se poate intampla. Noi trebuie sa facem cel mai bun meci de pana acum, daca vrem sa ne calificam”, a spus Gajic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea