Rămâi conectat

Sport

CSȘ Blaj organizează un turneu semifinal de volei juniori, în 27-29 aprilie, în Sala „Avram Iancu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSȘ Blaj a avut în această ediție a campionatelor juvenile de volei 4 formații calificate în turneele semifinale. A mai rămas în cursa pentru turneul final echipa de juniori (antrenor Alexandru Man), gazdă în perioada 27-29 aprilie a turneului semifinal, în Sala “Avram Iancu”, oponente fiind CSȘ Zalău, CSȘ “Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel și CSȘ-CS Arcada Galați.

Programul este următorul:

*miercuri, 27 aprilie, ora 15.00: Arcada Galați – CSȘ Zalău; ora 18.00: CSȘ Blaj – CSȘ Câmpulung Muscel

*joi, 28 aprilie, ora 15.00: CSȘ Câmpulung Muscel – Arcada Galați; ora 18.00: CSȘ Blaj – CSȘ Zalău;

*vineri, 29 aprilie, ora 15.00: CSȘ Zalău – CSȘ Câmpulung Muscel; ora 17.00: Arcada Galați – CSȘ Blaj

Celălalte turnee semifinale vor fi la Buzău, cu participarea echipelor CSȘ Buzău, CTF Mihai I București, CSȘ Tulcea și CSȘ Bacău, respectiv la Dej, unde se vor duela CSȘ LAPI Dej, CSȘ Caransebeș, LPS Bistrița și CNNT Craiova. La turneul final din 18-22 mai se vor califica primele două clasate.

Clubul Sportiv Școlar Blaj a avut 6 echipe participante în competițiile naționale de volei juvenil în acest sezon, 3 la masculin (speranțe, cadeți și juniori) și tot atâtea la feminin (la aceleași categorii competiționale). Dintre acestea, 4 au reușit să treacă de prima fază a campionatelor, respectiv să acceadă în turneele semifinale: speranțe feminin (antrenori Emil Ciufudean și Dan Ioan Moldovan), speranțe și cadeți masculin (echipe pregătite de prof. Silvia Marcu), juniori masculin (antrenor Alexandru Man). Echipa juniorilor este alcătuită în mare măsură pe efectivul cu care în luna mai 2021 s-au cucerit medaliile de bronz la naționalele de cadeți, la turneul final de la Tulcea când Tudor Balu a fost desemnat MVP-ul competiției. La juniori în ediția 2021/2022 au fost 21 de echipe (voleibaliști din anii 2003-2004 și mai mici) distribuite în 4 serii, iar CSȘ Blaj a câștigat Seria C, cu 7 victorii și un eșec (2-3 cu CSȘ Caransebeș, singurele seturi cedate).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea