Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSŞ Blaj, campioana judeţeană la juniori B1, prezentă la etapa de zonă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de fotbal juniori B1 a Clubului Sportiv Şcolar Blaj, pregătită de Alin Hancăş, a câştigat campionatul judeţean la această categorie de vârstă şi participat la turneul zonal, de la Sânnicolau Mare.CSS Blaj juniori B1 fotbal2

CSŞ Blaj a întâlnit Jiul Petroşani, scor 4-7 (2-0), goluri marcate de Mihu, Pintea, Şerban şi Voic, respectiv Unirea Sânnicolau Mare, scor 0-5 (0-2), echipa gazdă calificându-se în etapa superioară.

Soarta calificării s-a tranşat în primul meci, în care am condus cu 2-0, 3-2 şi 4-3, dar am cedat pe final. Dacă învingeam jucam derby-ul calificării cu Unirea Sânnicolau Mare, însă aşa a fost un simplu joc de palmares în care am rulat întregul lot. Per ansamblu, a fost o experienţă extrem de utilă”, a precizat Aln Hancăş.

Într-o urbe ce respiră volei, juniorii B1 de la CSŞ Blaj au devenit campioni judeţeni la această categorie de vârstă, competiţia organizată de AJF Alba reunind 5 echipe (dintre care CS Zlatna s-a retras pe parcurs). Blăjenii au devenit campioni pe terenul Unirii, după un 0-0, terminând stagiunea cu două puncte avans.

Binecunoscutul antrenor Alin Hancăş, consacrat prin eforturile sale la nivel juvenil, dar şi cu rezultate notabile la seniori (a promovat cu Europa Alba Iulia şi Industria Galda de Jos în Liga a 3-a) a mizat pe un efectiv format din 17 fotbalişti (din anii 1998, 1999 şi 2000), după cum urmează: *portari: Alexandru Bojan (1998) şi Octavian Radu (1999); *jucători de câmp: Alin Costea, Darius Laslău, Mihai Cucui, Cătălin Pocan, Cosmin Macarie (toţi din 1998), Daniel Fodor, George Voic, Cristian Pintea, Darius Micu, Lucian Orian, Alexandru Stânea, Peter Windt (toţi din 1999), Daniel Şerban, Bogdan Jica şi Robert Lăcătuş (toţi din 2000).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea