Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSO Cugir, cele mai puține mutări pe piața transferurilor | Sâmbătă, amical la Deva, cu CSC Sânmartin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această iarnă, CSO Cugir, cea mai bine plasată dintre divizionarele terțe din Alba, locul secund în Seria a 9-a, a preferat să mizeze pe continuitate, mutând puțin pe piața transferurilor.

Astfel, sub comanda lui Lucian Itu a ajuns fundașul Flavius Vlădia (29 de ani, CSC Ghiroda și Giarmata Vii), consemnându-se în schimb trei plecări: G. Goronea (liber de contract, a semnat cu CS Ocna Mureș), R. Trif (la Dacia Orăștie, deși a fost curtat de CS Ocna Mureș și Industria Galda de Jos) și Donzelli (a venit vara trecută, a ajuns la Dacia Unirea Brăila, liderul Seriei a 2-a din Liga a 3-a). Cum perioada de transferuri s-a încheiat în 8 februarie, gruparea de sub Drăgana mai poate înregimenta numai jucători amatori, liberi de contract sau care și-au depus memoriu în acest sens înaintea zilei de luni. Se poartă negocieri cu mai multe cluburi, căutându-se jucători tineri, un vârf de atac sau mijlocaș de bandă, fiind derulate discuții cu Sport Team București, “U” Cluj sau LPS Banatul Timișoara.

Veștile bune sunt revenirile mijlocașilor Șaucă (operat de ocluzie intestinală în noiembrie) și Budin (a suportat trei intervenții chirurgicale la genunchiul stâng), după perioade de indisponibilitate, dar și rămânerea lui Boldea, ce a fost foarte aproape să plece în această perioadă în Australia, alături de familie. În aceeași ordine de idei, amicalul de vineri cu CSM Deva s-a anulat, în schimb fiind prevăzut un joc test, sâmbătă, 13 februarie, de la ora 13.00, cu CSC Sânmartin (locul 7 în Seria a 10-a), tot pe terenul sintetic de la poalele Cetății, meci care va încheia cantonamentul centralizat al “roș-albaștrilor”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea