Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, scor fluviu: 18-0 la Bistrița!!! Gogheterul Cosmin Ionaș-Rădoi, record: 9 goluri într-un meci!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia nu a avut milă de LPS Bistrița, „lanterna roșie” a Seriei 9 la Under 19, „alb-negrii” impunându-se, în deplasare, la un scor fluviu: 18-0 (8-0), jumătate dintre reușitele vizitatorilor fiind trecute în dreptul lui Cosmin Rădoi-Ionaș, ce a stabilit un veritabil record de eficacitate.

Vizitatorii sunt calificați de pe prima poziție în play-off la Under 19, având 9 victorii și un eșec, un golaveraj de invidiat 50-5, după scorul campionatului înregistrat în Seria 9 a competiției juvenile organizate de FRF. Cosmin Rădoi-Ionaș are 23 de reușite (medie de peste două goluri pe meci), marcând practic mai mult decât alte 7 competitoare ale seriei. În actul secund, între buturile albaiulienilor s-a aflat Alex Duna, portar din 2009, care a debutat la acest nivel.

Răhăian – An. Maier, Gal, Al. Patric, Pluta, Borza, Cârja, R. Nistor, Vl. Stanciu, Sebaș, Ionaș-Rădoi; rezerve Duna, Forrai, Val. Moldovan, Buzilă, M. Cristea

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Au marcat Vl. Stanciu, R. Nistor – 3, Ionaș-Rădoi – 9, Cîrja, Buzilă, Patric, Val. Moldovan, Borza.

La Under 17, LPS Bistrița – CSM Unirea Alba Iulia 2-1 (1-1), pentru vizitatori a marcat Butnariu (a deschis scorul, min. 15).

Elevii lui Vasile Ursu au pierdut împotriva „lanternei roșii” și rămân pe poziția a 4-a cu 16 puncte (golaveraj 17-13), iar LPS Sebeș este pe locul secund, cu 23 de puncte. CSM Unirea: Răhăian – Jurj, Chinde, Oct. Muntean, Ferencz – Butnariu, R. Stanciu, Crișan, R. Muntean, R. Cristea, Monescu; au mai intrat Cioruța (rezerve Suciu, Pleșa, Țîrlea).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea