Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, primul antrenament al anului | ”Alb-negrii” încep antrenamentele cu gândul la play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce diferență!!! În urmă cu un an echipierii Unirii Alba Iulia au reluat antrenamentele în plină incertitudine, aproape de abandon, cu “lanterna roșie” în brațe, iar acum lucrurile sunt mult schimbate în bine în curtea grupării din Cetatea Marii Uniri, relaxată, fără griji financiare după preluarea de câtre primăria municipiului Alba Iulia, cu gândul la accederea în play-off (locul 4 după 15 etape în Seria 9).

Noutățile oficiale sunt Ionuț Grozav (33 ani, Metalurgistul Cugir), Paul Codrea (n. 2005, ACB Ineu), dar și prelungirea contractului cu Emanuel Codrea (care în vară își va încheia contractul cu prim divizionara UTA Arad), dar mai sunt în derulare negocieri cu diverși jucători. Pe de altă parte, sunt certe plecările lui Epure (Viitorul Sântimbru) și Cîrloanță (revenit la CSC Șelimbăr).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Am încercat să oferim opiniile unor persoane din staff-ul tehnic înaintea debutului antrenamentelor, însă am refuzați elegant, motivația fiind că declarațiile vor fi oferite în cadru organizat, conferințe de presă (programată azi, la ora 13.00) și cu acceptul responsabililor din club.

“Alb-negrii” speră ca “telenovela” Alexandru Giurgiu să aibă un final favorabil, iar mijlocașul albaiulian, aflat sub contract încă 6 luni cu conjudețeana CS Ocna Mureș, să primească dezlegarea (uniriștii au inclus în tranzacție și împrumutul a 4 jucători: Sântoma, Banienschi, Baksci sau An. Moldovan). Din 30 ianuarie “alb-negrii” se vor muta la Zlatna, timp de 3 săptămâni, pentru un stagiu de pregătire cu accent pe factorul fizic, cu două sau trei antrenamente zilnice, dar și liber la finalul săptămânii. Primul amical, cu GT Sport Alba Iulia, miercuri, 15 februarie, va fi la Zlatna, iar următoarele jocuri de verificare sunt în deplasare, cu CSM Deva (18 februarie, teren sintetic), Viitorul Sântimbru (22 februarie, la Galtiu), Viitorul Vama Seacă (25 februarie), mai căutându-se adversari pentru 1 și 4 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea