Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, în optimile Cupei României, după 4-1 cu CSC Șelimbăr | Sezon de poveste pentru „alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Under 19 s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la respectiva categorie competițională după victoria din deplasare, 4-1 (1-1) cu CSC Șelimbăr (locul secund în play-off-ul Seriei 6).

Uniriștii, pregătiți de George Țălnar, Cătălin Popa, Florin Codleanu și Adrian Roman, au încheiat “en fanfare” anul 2023. Un sezon de poveste pentru juniorii albaiulieni, lideri ai play-off-ului Seriei 9, cu 13 victorii din 14 partide și 3 tururi depășite în Cupa României.

Rezultă o serie formidabilă, cu 17 jocuri, din care doar unul a fost pierdut, și 15 succese (a mai fost calificarea cu LPS Sebeș, la loviturile de departajare în turul inaugural al Cupei României).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe terenul sintetic al Stadionului „Pietricica” din Sibiu, “alb-negrii” au fost conduși în prima repriză (min. 13), dar au revenit și au reușit să egaleze până la pauză prin căpitanul D. Olălău (34), dezlănțuindu-se în actul secund, când au mai punctat în 3 rânduri, reușite semnate de An. Maier (57), An. Bogdan (60) și V. Stanciu (90+1). Sibienii au irosit un penalty în minutul 63, la scorul de 1-3, șut în transversală.

CSM Unirea: R. Pauletti – D. Nistor, P. Codrea, D. Moldovan, Buzilă, Sebaș, D. Olălău/ cpt, An. Bogdan, An. Maier, Ionaș-Rădoi, R. Nistor; rezerve Duna, Mihăilă, V, Stanciu, P. Alexandru, Cârja, Gall, V. Moldovan, Forrai, M. Cristea. Antrenor George Țălnar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea