Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, despărțire de antrenorul Stelian Gherman! | Variante de principal: Marius Popescu și Alexandru Pelici!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stelian Gherman nu mai este antrenor principal a divizionarei terțe CSM Unirea Alba Iulia, eșecul de la Bistrița, scor 1-6 fiind decisiv în despărțirea de gruparea din Cetatea Marii Uniri.

Lucrurile nu au mers așa cum am dorit, asta e clar. Nu știm încă ce antrenor principal vom numi, încercăm să negociem cu mai multe nume„, a spus Radu Urcan, directorul CSM Unirea Alba Iulia, așteptându-se ca cel târziu miercuri să fie anunțat numele succesorului.

Oficialii uniriști au intenționat să se despartă de Stelian Gherman încă de la finele săptămânii, iar acest lucru s-a produs azi după-amiază, în urma unei ședințe. Chiar dacă varianta oficială a fost despărțirea de comun acord, mai degrabă Gherman a fost împins spre renunțarea la post.

Rapiditatea cu care s-a produs modificarea băncii tehnice vorbește de la sine despre cât de oportună a fost instalarea lui Stelian Gherman în intersezon.

Principalele variante luate în calcul în acest moment sunt Marius “Papi” Popescu, dorit și în vară, sub contract cu Viitorul Cluj, și Alexandru Pelici, care însă nu ar agrea o nouă aventură după experiența de la FC Argeș, deja derulându-se discuții cu cei doi.

Al 4-lea mandat al lui Stelian Gherman pe banca „alb-negrilor” a cuprins 3 luni, 5 partide, cu două victorii, o remiză și două înfrângeri, o clasare pe locul 6 în Seria 9 pentru formația care și-a propus promovarea în Liga 2!

Până la urmă am preferat să încheiem așa, viața merge înainte, le transmit baftă multă! Îmi reproșez multe, dar în niciun caz că nu am muncit și nu am încercat să ne atingem obiectivele până în iarnă„, a transmis Stelian Gherman.

Încă de vineri, după umilința de la Bistrița, s-a luat în calcul despărțirea de Gherman, așteptându-se însă ca încheierea colaborării să se facă pe cale amiabilă, acesta având contract pentru 2 ani.

CSM Unirea Alba Iulia anunță suporterii echipei de fotbal că a reziliat de comun acord contractul de activitate sportivă cu antrenorul principal, domnul Stelian Gherman, începând cu data de 1 octombrie 2023. Până la numirea noului antrenor principal, de pregătirea echipei se va ocupa Cosmin Corovei, ajutat de Marcel Rusu, Mircea Oprea și Petre Clep. Clubul nostru mulțumește domnului Stelian Gherman pentru activitatea desfășurată la echipă și îi dorește succes în activitatea viitoare„, este anunțul clubului în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea