Rămâi conectat

Sport

CSM Târgovişte – Volei Alba-Blaj 3-0 *Un nou derby ratat!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-Stiinta Bacau40Volei Alba-Blaj a ratat un examen important, pierzând derby-ul extern cu CSM Târgoviște, scor 0-3 (21-25, 21-25, 14-25).

Echipa lui Darko Zakoc s-a întors fără puncte de lângă Turnul Chindiei, meciul contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A1. O evoluție dezamăgitoare în ansamblu a dus la un eșec în minimum de seturi, a doua înfrângere din 2015, după cea dintr-un alt meci-cheie, cu campioana Știința Bacău. În rare momente blăjencele s-au apropiat de nivelul pretențiilor, într-o partidă de la care așteptările erau cu totul altele. O prestație nereușită și o înfrângere ce lasă urme.

Eșecu în derby-ul cu CSM Târgoviște complică foarte mult datele problemei pentru gruparea din „Mica Romă”, ce a coborât pe poziția a 4-a a ierarhiei, cu 34 de puncte, fiind întrecută tocmai de oponenta de astăzi (35 de puncte). Trădate de preluarea deficitară, vizitatoarele au făcut extrem de multe greșeli, contând în joc, în primele două seturi, doar până la punctul 20. În al treilea set, Blajul a capotat total.

*Ce război va fi cu Dinamo…

CSM Târgoviște a dovedit de ce este imbatabilă pe propriul teren în acest sezon și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în play-off.Cu cuțitul la os, după această sincopă apăsătoare, Volei Alba-Blaj este obligată să se revanșeze sâmbătă, când în Sala „Timotei Cipariu” va poposi Dinamo, condusă de Branko Gajic.

Pentru Volei Alba-Blaj au jucat Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Martina Utla, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu; mai intrând Adina Stanciu, Jacqueline Souza, Adriana Dudnic  și Ivana Djerisilo (n-a jucat Natasha Matseichyk)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea