Rămâi conectat

Sport

CSM Satu Mare – Volei Alba-Blaj 0-3 în ultima etapă a turului *Echipa din „Mica Romă”, lider de toamnă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - U Cluj9Volei Alba-Blaj a câştigat în deplasare ultima partidă a anului, contând pentru etapa a 11-a a Diviziei A1 la volei feminin, scor 3-0 (25-12, 25-9, 25-12) cu CSM Satu Mare.

Astfel se pune punct celui mai prolific an din existența unui club înființat în 2011, Volei Alba-Blaj care a cucerit medaliile de bronz și a debutat în cupele europene. „Am încheiat foarte bune un sezon și un an plin de satisfacții. 2014 este cel mai bun an din istoria clubului, de până acum. Felicit echipa și antrenorii și le urez tuturor suporterilor și fanilor sincere Sărbători fericite„, a declarat Sergiu Ștefănescu.

*Diferență de valoare

A fost un simplu antrenament cu spectatori pentru blăjence, ce a durat numai 55 de minute, diferența de valoarea fiind una netă. Ținând cont de dificultatea redusă a confruntării, Darko Yakoc a mizat pe o formulă alcătuită cu preponderență din rezerve, în condițiile în care nou-promovata (cu Angelica Podină fosta echipieră a formației Soleil Alba Iulia în efectiv) s-a bazat pe numai 9 jucătoare, stranierele fiind trimise deja în vacanță.

După această victorie externă, echipa din „Mica Romă” se clasează pe prima treaptă a ierarhiei, cu 28 de puncte (9 succese şi două înfrângeri), fiind urmată de Ştiinţa Bacău 27 de puncte, CSM Bucureşti 26 de puncte (un meci mai puţin, luni, restanţa cu Penicilina Iaşi), Dinamo şi CSM Târgovişte – câte 23 de puncte.

Returul va debuta în 17 ianuarie 2015, cu un derby în Sala „Timotei Cipariu”, versus campioana Ştiinţa Bacău, însă prima întâlnire oficială va fi tot acasă, în 10 ianuarie, cu Penicilina Iaşi, în sferurile Cupei României.

Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Adriana Dudnic, Katija Medved, Roxana Ivanof, Adina Stanciu, Jaqueline Rodriguez de Sousa, Natalia Matseichyk (a mai intrat Ramona Rus; n-au jucat Naoko Hashimoto, Martina Utla, Tsvetelina Zarkova).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea