Rămâi conectat

Sport

CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 0-3 | Campioana, a 14-a victorie din 15 jocuri, cu emoții în primul set

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj - CSM Bucuresti cupa 52Volei Alba Blaj s-a impus în minimum de seturi în deplasarea de la Lugoj, scor 3-0 (25-23, 25-11, 25-7) și continuă marșul de regularitate din Divizia A1.

Însă campioana ultimelor două ediții a avut mari emoții în primul set din Banat, contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A1. Formația gazdă, la care activează fostul secund al Blajului, Ugliesa Segr, dar și Ramona Rus a pus la respect deținătoarea titlului. De la 0-2, gazdele au ajus la 5-2 și apoi au condus în permanență. Darko Zakoc a început cu Grbac și Djuric, dar apoi a apelat la trei schimbări, pentru a remedia situația. CSM-ul a avut chiar și 5 puncte avantaj (14-9), îndreptându-se spre o surpriză în momentul când a ajuns la 23-20, însă Blajul a întors soarta setului cu 5 puncte consecutive.

Luând partida în serios, Volei Alba Blaj a arătat adevărata diferență de valoare dintre combatante în celelalte două seturi, adjudecate fără emoții, la diferențe confortabile, Zakoc rulând întregul efectiv.

A fost a 14-a victorie din 15 întâlniri în Divizia A1, formația din „Mica Romă” acumulând 42 de puncte și păstrându-și avantajul față de urmăritoare. În runda următoare, în 4 februarie, joc acasă cu SCMU Craiova, prefațat de o întâlnire de foc, marți, 31 ianuarie, în semifinalele Cupei României, retur, cu CSM București.

Statistică: Volei Alba Blaj a realizat 75 de puncte: 9 din serviciu, 37 atacuri, 10 blocaje şi 19 erori ale adversarului. CSM Lugoj a punctat de 41 de ori: 4 din serviciu, 23 atacuri, 5 blocaje, 9 erori ale adversarului. Adina Salaoru (Volei Alba Blaj) este jucatoarea cu cele mai multe puncte în acest meci (16), fiind urmată de colegele sale Dubravka Djuric (13) şi Tatsiana Markevich (9). De la CSM Lugoj s-a remarcat Alexandra Warren, cu 9 puncte. Volei Alba Blaj a avut o medie de 53% preluare pozitivă (Samara Rodrigues de Almeida 75%, Marina Vujovic 58%), faţă de 35% a gazdelor (Adriana Rotaru 44%, Gabriela Bălae 43%).

Volei Alba Blaj: Ana Grbac – Adina Salaoru, Tatsiana Markevich, Nadjia Ninkovic, Samara Rodrigues, Dubravka Djuric, Marina Vujovic (libero); au mai intrat Ana Antonijevic, Nneka Onyejekwe, Rebecka Lazic, Ana Maria Berdilă, Lisa Kramer


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea