Rămâi conectat

Actualitate

CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj 3-0 în play-off *Echipa din „Mica Romă” eliminată din cursa spre semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima partidă din faza 1 a play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin, CSM Bucureşti a învins pe Volei Alba Blaj, scor 3-0 (25-15, 25-22, 25-19) şi va juca în semifinalele întrecerii cu Dinamo Bucureşti.

*”Au fost mult mai bune”

Cu fair play trebuie să recunoaştem că au fost mai bune decât noi. La modul cum s-au prezentat adversarele nu am avut nicio şansă. O victorie meritată a CSM-ului, ne-au dominat la toate capitolele, mai ales în primele două seturi, cu serviciul. Practic, raportat la partida de miercuri şi ele s-au transormat substanţial pe teren propriu. Cu CSM Lugoj ar trebui să conteze avantajul terenului propriu”, a declarat, obiectiv, antrenorul Marius Macarie.

Nou-promovata a fost eliminată astfel din cursa pentru locurile 1-4 şi în consecinţă este obligată să depăşească CSM Lugoj în primul duel pentru locurile 5-8. Disputa Volei Alba Blaj – CSM Lugoj va fi după sistemul cel mai bun din trei jocuri, întâiul fiind sâmbătă, 23 martie, în Sala „Timotei Cipariu” din Blaj.

*Au sperat…

Nou-promovata din „Mica Romă” a îndrăznit să viseze încă din primul sezon petrecut în elită la o poziţie în primele 4 formaţii, însă CSM Bucureşti, sfertfinalista din Challenge Cup s-a dovedit o nucă prea tare pentru blăjence, cele două combatante întâlnindu-se de 4 ori în ultima lună. Obiectivul formaţiei din „Mica Romă” rămâne ocuparea locului 5 (la fel ca şi în sezonul regulat), care ar asigura o participare în cupele europene. „Am încercat să realizăm surpriza, însă trebuie să recunoaştem că adversarele au fost mult mai bune. Incontestabil valoric sunt la alt nivel, au fost mult mai bune decât noi. Poate aveam şanse mai mari dacă aveam două meciuri la Blaj, aşa nu ne rămâne decât să tratăm cu seriozitate următoarele partide şi să terminăm pe locul 5″, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Marius Macarie a mizat pe Alice Kapelovies, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Josefina Fernandez, Irina Alexandru, Marija Sandic, Laura Mastahac (libero), mai intrând Bojana Stojkovic, Andreea Niţulescu, Melinda Dobeş.

*Interzis pentru copilele de la CSŞ Blaj, de la vicepreşedintele FRV!

Prezente la Bucureşti, la un turneu semifinal de cadete, disputat în aceeaşi sală, „Olimpia”, fetele de la CSŞ Blaj (s-au calificat în turneul final) au vrut să asiste la meciul de duminică seara dintre CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj, însă le-a fost interzis accesul! „Preşedintele CSM Bucureşti, Alexandru Grigoriu, care este şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Volei nu le-a permis tinerelor jucătoare să vizioneze acest meci. Este regretabilă o asemenea atitudine, aproape de vagabonţeală. Cum vrem să crească fetele, copilele de 15-16 ani, dacă nu le permitem să vadă un joc”, şi-a exprimat revolta Gheorghe Rotar, primarul Blajului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea