Rămâi conectat

Sport

CS Zlatna – Unirea Sântana, în etapa interjudeţeană a juniorilor A1, partida tur, joi, pe „Minaur”

Publicat

în

CS Zlatna, campioana judeţului Alba la A1, Under 19, va întâlni în etapa interjudeţeană pe Unirea Sântana, campioana judeţului Arad, primul meci pe stadionul „Minaur”, joi, la ora 17.30.

Echipa pregătită de Ionel Danciar şi Tiberiu Boca va avea în faţă o echipă puternică, câştigătoarea ultimelor trei ediţii la acest nivel juvenil.

În etapa interjudețeană a campionatului de juniori (08 – 10 iunie 2017) participă echipele câștigătoare ale campionatului județean pentru juniorii „U-17”, care vor disputa o manșă eliminatorie tur – retur. Echipele câștigătoare ale etapei județene vor fi împerecheate pe baza criteriului geografic de FRF prin Serviciul Competiții Juniori, care va stabili prin tragere la sorți și ordinea de disputare (acasă sau în deplasare) a partidelor.

Elit - Gustul Desăvârșit

Jocurile se vor desfășura după următorul program: Tur – Joi, 08 iunie 2017, ora 17.30 Retur – Sâmbătă, 10 iunie 2017, ora 17.30.

Lotul echipei campioane, care se va lupta pentru calificarea în etapa semifinală, este următorul: Iviniș Darius Florin, Mătășer Călin Ioan (portari), Nistor Petru Claudiu, Mărginean Iulius Andrei, Tontea Petre Mihai, Cărăbeț Moise Răzvan, Cucu Bogdan Vasile, Cristea Darius Ioan, Kiraly Alexandru Nicolae, Truță Vlad Ovidiu, Pușcău Alin Constantin, Nistor Lucian Ioan, Bustan Darius Mircea, Dandea Cătălin Constantin, Bradu Antonio Petru, Gîta Stelian, Adam Ioan Daniel, Gorea Cătălin Bogdan, Cîmpean George Dorin, Tomotaș Adrian Ștefan și Toma Dan Ștefan. Președinte: Aron Cristian.

Sursa foto: sportarad.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Sport

Sâmbătă, Minaur Baia Mare – Metalurgistul Cugir | Returul barajului, o formalitate

Publicat

în

Sâmbătă, de la ora 17.30, în Maramureș, se dispută returul barajului de promovare în Liga a 2-a, între Minaur Baia Mare și Metalurgistul Cugir, un joc ce nu mai are importanță în economia calificării după  ce trupa lui Ciprian Danciu au câștigat net, 4-0 în Alba.

„Roș-albaștrii”, fără Cocan – suspendat, la fel ca Gondiu (Minaur), vor intra în vacanță după acest joc în vreme ce amfitrionii se pregătes deja de dubla de baraj decisivă, cu CS Hunedoara, în 4 și 8 iunie.

Pentru al doilea an la rând prezent în această fază a eșalonului terț, gruparea cugireană și-a propus să depășească parcursul de anul trecut însă manșa tur a fost un coșmar, putându-se considera deja scoasă din cursă.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Sport

FOTO: Optimum Alba Iulia, de două ori pe locul secund la Transilvania Footbal Festival

Publicat

în

Prezent în premieră la turneul “Transilvania Footbal Festival”, organizat în municipiul de pe Someș de Sporting Cluj-Napoca, clubul Optimum Alba Iulia a fost la înălțime, reușind să se claseze pe locul secund la fiecare categorie de vârstă.

Recunoscută pentru preocuparea în privința creșterii talentelor fotbalistice, formația ce-și desfășoară activitatea la Drâmbar a participat cu grupele de copii din anii 2010-2011, respectiv 2012 (la fiecare categorie au fost 18 formați, din toată țara, repartizate inițial în 6 grupe a câte 3 echipe). Astfel, generația 2010/2011, pregătită de Dan Bara și Ciprian Selagea, a fost învinsă în finala cu Viitorul Cluj, scor 1-2, iar copii din 2012, antrenați de uniristul Filip Morar, au pierdut la penalty-uri, scor 3-4; în ultimul act, cu “U” Evolution Cluj-Napoca (de care se ocupă fostul mare fotbalist Dorin Goga, actualmente la Sănătatea Cluj).

De asemenea, doi jucători de la Optimum au primit trofee individuale: Tudor Fechete (n. 2010) – a fost declarat cel mai bun portar al turneului, iar Dragoș Miclea (n. 2012) – a fost desemnat cel mai bun jucător al competiției.

Elit - Gustul Desăvârșit

Bineînțeles, la înălțime au fost și părinții, care de fiecare dată ne susțin necondiționat și ne împing de la spate spre marea performanța! Înarmați cu tot arsenalul, de la steaguri la tobe, fumigene și vuvuzele, Optimum Alba Iulia a fost din nou la înălțime atât pe teren cât și în tribună, clujenii fiind surprinși plăcut de noi, de cât de organizați suntem. Cine are ochi, SĂ VADĂ!!! Cine are urechi, să audă !!! Fotbalul din Alba Iulia are viitor”, a transmis Ciprian Selagea (echipier al divizionarei terțe Metalurgistul Cugir, ce dispută în aceste zile barajul de promovare în liga a 2-a, cu Minaur Baia Mare)

. Lotul Optimum Alba Iulia: Tudor Fechete, Horațiu Niciu Horatiu – portari, Darius Alion, Darius Drăgan, Lukas Hada, Raul Sibișean, Andrei Spulber, Luca Sărăcuț, Alex Suschevici, Darius Horșa, David Lazăr, Patrick Candrea, Darius Manea, Raul Alexa, Rareș Dan, Raul Bocăniciu, David Ponoran, Cătălin Ciulea, George Opincariu – jucători de câmp


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Sport

La naționalele de karate IKU, Diana Surcă – vicecampioană națională și 14 medalii pentru ACS Karate Forever Alba Iulia)

Publicat

în

Salbă de medalii pentru sportivii din Cetatea Marii Uniri la Campionatul Național de Karate IKU, competiție ce a avut loc recent la Arad. În dreptul reprezentanților ACS Karate Forever Alba Iulia s-au strâns 14 distincții naționale, cel mai important rezultat fiind realizat de Diana Surcă – vicecampioană națională la kumite individual.

La aceste naționale au participat 152 de karateka (centurile avansate de la vârsta de 12 ani și până la veterani) de la 21 de cluburi ale departamentului de karate IKU din cadrul Federației Române de Arte Marțiale.

ACS Karate Forever Alba Iulia a reușit următoarele rezultate:

Elit - Gustul Desăvârșit

*Diana Surcă (foto) – vicecampioană națională la kumite individual și medalie de bronz la kumite rotativ;

*Giorgiana Csortan – medalie de bronz la kumite individual și bronz la kumite echipe;

*Felix Varga – bronz la kumite individual și bronz la ippon kumite;

*Eva Baciu – bronz la kata individual;

*Denisa Mincea – bronz la kumite rotativ;

*Rafaela Muntean – bronz la kumite individual;

*Edward Minea – bronz la kumite individual;

*Eliza Lebădă – bronz la kumite rotativ;

*Gabriel Dăhălean – bronz la kumite individual;

*Elena Drăgoiu – bronz la kumite echipe;

*Cătălina Pleșa – bronz la kumite echipe.

Felicitări sportivilor pentru efortul depus. Noi suntem mândri de ei și toată munca lor. Mulțumim părinților pentru susținere și încredere. Totodată, mulțumim Primăriei municipiului Alba Iulia și CS Municipal Unirea Alba Iulia pentru sprijin”, a transmis Alina Băluță (“La mulți ani”, pentru aniversarea de astăzi).

Următoarea întrecere de anvergură se va desfășura la Alba Iulia, în Sala de Sport a Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan”, sâmbătă, 11 iunie, Campionatul Național de copii FRAM-IKU, organizat de departamentul IKU, în colaborare cu ACS Karate Forever Alba Iulia (club condus de Shihan Simion Băluță 7 dan și sensei Alina Băluță 3 dan), și susținut de Ministerul Sportului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare