Rămâi conectat

Sport

CS Zlatna a câştigat Memorialul „Florin Fleşeriu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

cs zlatnaLa finele săptămânii trecute, la Sebeş a avut loc o competiţie fotbalistică dedicată copiilor născuţi în anul 2006 şi mai mici. La startul Memorialului „Florin Fleşeriu” s-au aliniat 6 formaţii, dintre care 5 din judeţul Alba (Doria Alba Iulia, Navobi Alba Iulia, CS Zlatna, Metalul Aiud şi CSŞ Sebeş) şi una din judeţul Sibiu (Şcoala de Fotbal „Adrian Demian”). În prima fază a turneului, participantele au fost împărţite în două grupe, iar în finală au acces cele două echipe clasate pe locul întâi. Ultimul act a fost disputat între Doria Alba Iulia şi CS Zlatna, formaţia de pe Ampoi impunându-se cu scorul de 2-1, graţie “dublei” semnate de Bogdan Todorescu.
Lotul formaţiei zlătnene, condus de destoinicul antrenor Ionel Danciar, a fost compus din următorii: Ionuţ Morar, Vlad Pîrvu – portari, Dan Toma, Vladimir Toma, Rareş Coman, Tudor Vasilie, Bogdan Todorescu, Sebastian Stănilă, Răzvan Golguţ şi căpitanul formaţiei, Răzvan Aron. “Finala a fost o partidă foarte disputată şi plină de suspans. La meci a asistat un public numeros, tribunele fiind înţesate de părinţi, bunici şi alte rude ale micuţilor jucători. A fost o organizare excelentă, într-o sală la înălţimea turnelui. Felicitări pentru inţiativă”, a spus Ionel Danciar, antrenorul care de ani buni, la Zlatna, menţine nestinsă pasiunea pentru “sportul rege”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea