CS Universitatea Alba Iulia, victorie împotriva rivalei din Șugag! Două partide tranșate la loviturile de departajare, în faza a treia a Cupei României

Paul Voicu - Primar 2020

CS Universitatea Alba Iulia s-a impus la Șugag, în fieful contracandidatei la promovare în Liga a IV-a, Hidromecanica, scor 2-1 (1-0), goluri marcate de Negrea și Cordoș, respectiv Cl. Stoica, un meci spectaculos, contând pentru faza a treia a Cupei României, etapa județeană.

Echipa de pe Valea Sebeșului, lider cu maximum de puncte în Seria a 2-a a Ligii a V-a, a suferit întâiul eșec stagional în acest derby al rivalelor la promovare, ce se vor duela iar, în 11 noiembrie, pe terenul formației conduse de Vasile Ursu și Răzvan Rusu.

ELIT

Partide atractive în competiția “KO”, două dintre acestea fiind tranșate după loviturile de departajare.

Dar iată rezultatele: Gaz Metan Valea Lungă – AS Tineretul Șona 5-6 (după loviturile de departajare, 2-2); Voința Beldiu – Dacia Mihalț 6-1; Inter Unirea – Arieșul Apuseni Baia de Arieș 7-4 (2-1), au înscris V. Marc și Cr. Onişor – câte 3, A. Sas, respectiv Oaidă, Marcu, Botar, Harda (un meci spectaculos în care la un moment dat a fost 4-4); Navobi Cricău – AFC Micești 2-4 (după loviturile de departajare, 1-1), marcatori Borșai, respectiv Mucea, amfitrionii bazându-se pe o formulă extrem de tânără. Optimile de finală ale Cupei României, faza județeană, ediția 2019/2020, sunt programate în martie anul viitor, când vor intra în cursă și celelalte 11 echipe din Liga a 4-a.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...