Rămâi conectat

Curier Județean

CS Unirea Alba Iulia selecționează antrenor voluntar pentru secția tenis de masă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Unirea Alba Iulia, clubul sportiv nr. 1 al județului Alba, selecționează antrenor voluntar pentru secția tenis de masă, care se află într-un amplu proces de revitalizare.

Astfel, primul pas pentru obținerea performanței la tenis de masă este identificarea unui antrenor voluntar, care să aibă experiența și deprinderile necesare în vederea formării și pregătirii sportivilor.

Performanțele sportive obținute la cupe/campionate/competiții vor fi remunerate prin acordarea de premii/recompense, în funcție de caz, conform Legii Tineretului și Sportului și a celorlalte acte normative care reglementează reușitele sportive.

Așteptăm CV-urile persoanelor interesate pe adresa de e-mail [email protected].
CS Unirea Alba Iulia are, în prezent, 9 ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo, la care se antrenează circa 100 de sportivi și sportive de toate categoriile de vârstă.

”Sportivii noștri au obținut, de-a lungul anilor, cele mai remarcabile performanțe sportive, atât pe plan național, cât și pe plan internațional, dintre toate cluburile sportive din Alba. Ne propunem asigurarea cadrului adecvat pentru practicarea sportului de performanță, atât din punct de vedere al infrastructurii sportive, dotării, echipamentelor, cât și prin crearea unui cadru prietenos, familial, în care primează fair-play-ul, susținerea reciprocă și dorința de a fi mai bun.

Totodată, vizăm promovarea conceptului de viață activă, combaterea efectelor nefavorabile ale sedentarismului și selecția unui număr cât mai mare de tineri care optează pentru sportul de performanță, dar și conștientizarea rolului important pe care îl are sportul și sportul de performanță prin funcțiile sale, sociale, economice, educaționale, culturale și conștientizarea dezvoltării pe plan fizic și psihic” – Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, având ca obiect principal de activitatea obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigarea de medalii pe plan național și internațional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea