Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș și Inter Unirea, la un atractiv turneu juvenil, „Trofeul Iernii”, la Turda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două echipe din Alba, CS Ocna Mureș și Inter Unirea, participă în weekend, în 16 și 17 decembrie, la Turda, în Sala de Sport “Gheorghe Barițiu” la un atractiv turneu fotbalistic.

Trofeul Iernii, competiția organizată de Sticla Arieșul Turda, se dispută la două categorii de vârstă, grupele Under 10 (fotbaliști din anul 2014) și grupele Under 9 (copii din anul 2015), conjudețenele fiind înscrise la grupa mai mică de vârstă. Soda Ocna Mureș a fost repartizată în grupa A alături de Viitorul Cluj (alb) și Bayern Câmpia Turzii, iar Inter Unirea este în grupa D, cu Juniorul Cluj-Napoca și Sticla Arieșul Turda (roșu).

Mai sunt înscrise Viitorul Cluj (albastru), Universitatea Craiova și Someșul Gilău (grupa B), Sporting Cluj, Sticla Arieșul Turda (alb) și Viitorul Gherla (grupa C). Organizatorii vor acorda medalii, cupe și diplome, urmând să fie premiate formațiile clasate pe podium, golgheterul, cel mai tehnic jucător și portarul turneului.

Va fi o competiție onorantă pentru noi, în condițiile în care avem oportunitatea de a evolua împotriva unor echipe puternice”, a spus Marius Maxim, cel care antrenează ambele formații.

Loturile vor fi alcătuite din:

*Inter Unirea: Iris Costan, Patricia Iliescu, Raluca Iliescu, David Giurgiu, Alex Vitan, Erik Varga, Robert Bărbat, Laurențiu Pustai, Matias Costan, Sebastian Hetea, Alex Dobrin și Edu Giurgiu;

*CS Ocna Mureș: Szofia Palko, Ilinca Cociș, Cristian Marian, Cristian Cioica, Mario Aioanei, Vlad Petruț, Cosmin Puia, Ianis Cociș, Eneas Berchi, Edi Gheorghe, David Moldovan, Karlos Szasz, Ema Purcaru, Raul Szabo, Cătălin Hideg, Bogdan Covaci.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea