Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș, reunire sub comanda lui Dan Roman | Ținte îndrăznețe la transferuri: Bucurică, Paleoca și Forna

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

20 de jucători au fost la reunirea echipei ocnamureșene, sub comanda “principalului” Dan Roman (36 de ani), aflat la prima experiență ca antrenor.

Multe nume noi în curtea divizionarei terțe, majoritate jucătorilor din efectivul prezent sunt jucători cu care se negociază, sau în probe. După ce au prelungit înțelegerea cu Al. Giurgiu, ocnamureșenii speră ca în următoarele zile să parafeze contactele cu Bucurică (nu a fost prezent, liber după ce a evoluat la CSU Alba Iulia), Paleoca (mjilocaș, Sticla Turda) sau Forna (mijlocaș, ex-SCM Zalău, se tratează prin intermediul impresarului).

Vrem să ne întărim, în limitele impuse de bugetul clubului. Mai vizăm un fundaș central și un atacant”, a spus Dan Roman.

Din efectivul sezonului precedent nu vor continua An. Anghel, Moise și Longodor, Vasinc e posibil să plece în Malta, mai discutându-se cu Al. Kiraly (a participat la reunire) și Cunțan (se prezintă marți). Numele noi au fost G. Goronea și Cimpoieșu (rezolvate actele, Sticla Turda), Negruț (ex-Astra Giurgiu), plus Al. Petruș (Sănătatea Cluj, revenit după o indisponibilitate de durată) și tinerii Ognean (mijlocaș, a fost și în primăvară) și Șerbănescu (fundaș, ambii Viitorul Cluj), Al. Coman (ocnamureșean, ex-“U” Cluj), Al. Țăranu (Sănătatea Cluj), împreună cu portarii M. Țăranu (“U” Cluj, fratele lui Alexandru) și Alexandru Cădar (în probe, CSM Satu Mare, în condițiile în care Borz a fost redirecționat de Viitorul Cluj spre Crișul Chișineu Criș). Pe lista de achiziții mai sunt nume precum Dioșan (Sticla Turda), Haj (Metalurgistul Cugir), și Epure sau Indrei (ex-Unirea Alba Iulia, aparțin de Victoria Viișoara). Primul test este sâmbătă, la ora 10.30,  la Ungheni.

Foto: CS Ocna Mureș (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea