Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș, de astăzi pe mâna lui Dan Roman | Nume grele pe lista de achiziții la “Soda dragă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din această după-amiază, CS Ocna Mureș intră pe mâna noului antrenor principal, Dan Roman (36 de ani), staff-ul acestuia fiind format din Valentin Șandru (secund, sezonul precedent era trecut “în acte” la ocnamureșeni) și Nicolae Suciu (antrenor cu portarii, fostul secund Romeo Arinar va rămâne, probabil, la grupele de juniori).

Și deja o noutate pentru ocnamureșeni: vor fi 4 antrenamente în fiecare săptămână, cu unul mai mult decât în ediția precedentă.

“Îmi doresc performanță, rezultate cât mai bune, iar pentru aceasta e nevoie de o pregătire serioasă. Personal vreau să facem o figură frumoasă în Cupa României”, a spus Roman.

Amicalele verii sunt cu Unirea Ungheni (sâmbătă, 23 iulie, deplasare și 20 august), ACS Tg. Mureș 1898-Marosvásárhelyi SE (30 iulie), Sănătatea Cluj (6 august), Someșul Dej sau Victoria Viișoara (13 august). Cu 11 jucători ce au semnat, între care G. Goronea și Cimpoieșu (Sticla Turda) și Al. Giurgiu (a prelungit cu ocnamureșenii), gruparea din orașul salin are nume importante pe lista de achiziții (fotbaliști cu care s-a negociat și sunt așteptați la reunire): atacantul Sergiu Negruț (foto, ex-CFR Cluj, fost la Unirea în 2012, ultima dată la Astra Giurgiu), fundașul Bogdan Bucurică (CSU Alba Iulia, încă nu a semnat cu studenții), mijlocașul Mihai Forna (SCM Zalău), Paul Haj (sub contract cu Metalurgistul Cugir), Dan Berci (23 de ani, fundaș, testat și de Unirea în iarnă, va veni după 30 iulie), dar și Ocnean și Al. Kiraly (din sezonul trecut). Portarii vor fi “under”, respectiv Sergiu Borz (n. 2003, Viitorul Cluj, ultima dată la Sticla Turda) și Manuel Țăranu (2004, “U” Cluj). Alți tineri, de la “U” Cluj sau Viitorul Cluj (fostul club unde a activat ca jucător și antrenor Dan Roman), vor susține probe, printre aceștia fiind Șerbănescu (Viitorul), Ad. Coman (ocnamureșean, “U” Cluj) sau Al. Petruș (revenit după o indisponibilitate, dorit și în iarnă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea