Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș, 3-0 la „masa verde” cu CS Iernut, după decizia Comisiei de Disciplină a FRF

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a câștigat 3-0, la „masa verde”, partida tur din barajul de menținere în Liga a 3-a cu CS Iernut, conform hotărârii de ieri a Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal.

Astfel, misiunea grupării ocnamureșene de a se menține în eșalonul terț se simplifică în mod considerabil în perspectiva returului prevăzut duminică, 23 mai de la ora 17.30, în Mureș. Pe teren a fost 3-1, însă la finele jocului CS Ocna Mureș a înaintat o contetstație soluționată favorabil, în condițiile în care adversarii au mizat în actul secund pe Adrian Crișan, transferat neregulamentar.

„În baza art. 25/2/b și art. 26 din ROAF, admite contestația CS Ocna MureșÎn baza art. 83/10/1 din RD cu aplicarea art. 34 din RD. CS Iernut se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei CS Ocna Mureș) și ise aplică penalitate sportivă de 635 lei„, se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal.

CS Iernut este în culpă și în privința altor jucători, înregimentați în luna aprilie de la divizionarele terțe din județ, Unirea Ungheni și Avântul Reghin.

Și dacă în urmă cu o săptămână, într-un alt baraj, cel de promovare în Liga a 2-a, CSO Cugir a pierdut la „masa verde” jocul tur de la Zalău, pentru că l-a utilizat pe Dușmanu, aflat în stare de suspendare, o altă reprezentantă a Albei, CS Ocna Mureș a beneficiat de o decizie favorabilă dinspre FRF și a câștigat 3-0.

La finele întâlnirii, reprezentanții CS Ocna Mureș au înaintat o contestație legată de dreptul de joc al lui Adrian Crișan, intrat pe teren în minutul 55, în locul lui Orban. Acesta fusese transferat în 14 aprilie de CS Iernut de la Unirea Ungheni, divizionara terță, însă înregistrarea sa la AJF Mureș nu este conformă cu regulamentele întrucât nu era liber de contract și nici nu-și depusese memoriu pentru a fi liber înainte de 8 februarie, data limită când s-a încheiat perioada de transferuri. Din același motiv, al unui transfer înregistrat în aprilie, CS Iernut nu a mizat pe portarul titular, Tudor Negrușa, apelându-se la Emil Ștef, veteranul în vârstă de 42 de ani, ce nu a mai apărat de trei ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea