Rămâi conectat

Sport

CS Municipal 2 Satu Mare – CSU LPS Alba Iulia 32-80 | A treia victorie consecutivă pentru echipa lui Nicuşor Marcu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

csu-lps-alba-iulia-2CSU LPS Alba Iulia a câştigat al treilea meci din 2017, în deplasare cu CS Municipal 2 Satu Mare, într-o manieră categorică, scor 80-32 (26-2, 8-9, 20-9, 26-12), partida contând pentru etapa a 13 a Grupei a 2-a din Liga 1.

Următoarea partidă va fi acasă, duminică, 5 februarie, la ora 18.00, cu „U” Cluj, într-un derby al primelor două clasate din ierarhie, ultima din cadrul primei faze a eşalonului secund, ce se va disputa în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Cu 10 victorii din 11 posibile, formația condusă de Nicușor Marcu este liderul competiției, având 22 puncte și deja calificată la turneul semifinal pentru promovarea în Liga Națională.

O partidă fără istoric, în care tânăra echipă din Cetatea Marii Uniri a făcut legea, în primul sfert vizitatoarele primind numai două puncte, un veritabil record. Antrenorul Nicuşor Marcu a rulat întregul efectiv, iar la pauza mare scorul era net, 34-11, deşi a pierdut al doilea parţial.

A fost al treilea succes la rând în 2017 pentru CSU LPS Alba Iulia, unul lejer, în care a contat numai diferenţa de scor.

Pentru CSU LPS Alba Iulia au înscris Kelly Walter –  23 de puncte, Florina Rusu – 15, Ionela Țetcu – 14,Georgiana Plăvițiu – 5, Alexandra Bobar – 7, Adina Ivașcu – 9,  Alexandra Boțan – 4, Andreea Fleșer – 3,  au mai făcut parte din lot Iuliana Petrifălean, Teodora Petrescu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea