Rămâi conectat

Curier Județean

Crucea Roșie Filiala Alba continuă demersurile de ajutorare a moților, după inundații: Au oferit pachete sanitare de 40 000 de lei celor aflați la nevoie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În contextul inundațiilor din Munții Apuseni, Crucea Roșie Română Filiala Alba a continuat demersurile de ajutorare a sinistraților, prin organizarea unei ample distribuții de pachete igienico-sanitare și alimentare în localitățile: Sohodol, Ocoliș, Runc și Cărpiniș.

Prin urmare, în dimineața zilei de 06.08.2021, o echipă alcătuită din 14 angajați și voluntari ai Filialei de Cruce Roșie Alba și Sibiu, completată de un reprezentant al companiei Atlas Transporte, s-a deplasat din nou în zonele afectate, cu două mașini, o remorcă și o mașină de transport marfă, pusă la dispoziție de compania mai sus menționată.

În total, au fost oferite oamenilor 344 pachete igienico-sanitare și alimentare, în valoare de peste 40.000 lei. Pachetele igienico-sanitare au conţinut: săpun, şampon, gel de duş, detergent de vase, detergent de haine, soluţie de curăţat geamuri, soluţie de curăţat suprafeţe, hârtie igienică, dezinfectant suprafeţe, lavete şi bureţi pentru curăţenie; pachetele alimentare au avut în componenţă diverse alimente de bază nepersabile.

Pachetele au fost oferite personal oamenilor, echipele Crucii Roșii deplasându-se pe jos în zonele greu accesibile, împreună cu câte un reprezentant din partea primăriilor din zonele afectate. Astfel, au fost distribuite produse în toate comunitățile vizate, după cum urmează:
• 79 pachete în Sohodol
• 108 pachete în Ocoliș și Runc
• 157 pachete în Căpiniș.

Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba aduce mulțumiri Filialei de Cruce Roșie Sibiu, care a oferit un ajutor considerabil, atât prin atragerea unor fonduri pentru susținerea demersurilor noastre, cât prin prezența efectivă în teren.

Această acţiune a fost posibilă şi cu sprijinul financiar al localnicilor din comuna Giuvărăşti, judeţul Olt, cărora dorim să le mulţumim pentru solidarizarea cu persoanele afectate de inundaţiile din Munţii Apuseni. De asemenea, le mulţumim pentru sprijin şi locuitorilor din zona Sebeş, care au donat Crucii Roşii diverse produse alimentare neperisabile, precum şi tuturor celor au făcut alte donaţii în produse sau bani.

Nu în ultimul rând, mulțumim companiei Atlas Transporte, care a devenit un colaborator de nădejde al Crucii Roşii în ultimii doi ani, susținând logistic și nu numai activitatea organizației noastre de ajutorare a persoanelor vulnerabile.

Cu stimă,

DIRECTOR,

Adrian Ionel Dușa


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea