Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

CRIZA politică din România. Florin Roman, despre noua alianță USR-AUR: „Peste 30 de semnături sunt scanate, cu suspiciuni de falsificare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, are îndoieli în privința moțiunii de cenzură depusă de noua „alianță” dintre USR-PLUS și AUR, împotriva guvernului Cîțu.

„Moțiunea de cenzura depusă de noua alianță toxică USR-AUR este un fake news!

Este un caz nefericit și lipsit de cunoașterea Constituției României și a regulamentului!

Mai grav, sub presiunea timpului, alianța toxică a depus o moțiune însoțită de peste 30 de semnături scanate, copiate din tabele și foarte grav, cu suspiciuni de falsificare! Niciodată, in 31 de ani de parlamentarism democratic nu s-a întâmplat așa ceva! Niciodată!

Este unul din motivele pentru care, noi liberalii, cu exceptia domnului Orban, am refuzat să intrăm în ședințe convocate “noaptea, ca hoții”!

Al doilea motiv regulamentar este ca ședințele Birourilor Permanente Reunite se convoacă de cei doi președinți, ai Camerei Deputatilor și Senatului, ori de înlocuitorii lor! Ambele sedinte din weekend au fost convocate în scris, doar de președintele Camerei Deputatilor! Fără cvorum nu există un vot în BPR, implicit nu există moțiune trimisă guvernului și implicit, nu există un calendar al moțiunii!

Nu poți da jos un guvern prin fals și uz de fals! Nu e așa, Stelian Ion? Luni, nu noaptea ca hoții, vom depune o solicitare scrisă către BPR prin care cerem analiza administrativă a semnăturilor de pe “fake news”.

E cea mai imorală moțiune depusă în 31 de ani! Graba strică treaba, iar un guvern nu poate fi dărâmat prin semnături scanate și copiate! Mai grav, măsluite!

Moțiunea nu are 117 semnături în original, deci a fost depusă cu încălcarea regulamentului comun al Camerei Deputaților și Senatului!

Au fost 3 moțiuni respinse pe aceleași considerente!” a scris Florin Roman, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea