Rămâi conectat

Sport

Cristina Man (CSȘ Blaj) – aleasă vicepreședinte al Federației Române de Atletism!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristina Man (Clubul Sportiv Școlar Blaj) a fos aleasă ieri în funcția de vicepreședinte al Federației Române de Atletism! Este o funcție extrem de onorantă pentru antrenoarea din Blaj, recunoscută pentru munca depusă la nivel juvenil și rezultatele excelente realizate de-a lungul vremii!

Cristina Man (44 de ani) a reușit astfel să ajungă într-o postură de apreciat, importantă, la vârful unei federații importanțe din sportul românesc. Din 2011, de când a revenit din Franța a muncit în atletismul din „Mica Romă”, și, în același timp este și lector universitar în cadrul Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Sunt extrem de bucuroasă! Este o victorie, mai ales că am reușit să obțin un număr important de voturi. Consider această alegere drept un vot de încredere și în același timp îmi doresc să nu dezamăgesc în următorii 4 ani„, a declarat Cristina Man.

Cristina Man a reușit să strângă 104 voturi, ceilalți 8 candidați fiind: Traian Badea (CSU Reșița), Silviu Casandra (AJA Suceava), Neculai Curta (Farul Constanța), Cristian Dragomir (CSȘ Caransebeș), Nicoleta Grasu (Dinamo), Ingrid Istrate (CSȘ Trimf București), Oana Pantelimon (CSA Steaua), Virgil Preda (CS Universitatea Reșița)

Anișoara Cușmir fost aleasă miercuri, 19 mai 2021, în funcția de președinte al Federației Române de Atletism, în cadrul Adunării Generale de Alegeri care a avut loc în Complexul Romexpo din București.

Pentru cea mai importantă funcție din cadrul acestui for au candidat Constantin Diță, Anișoara Cușmir, Florin Florea și Sorin Matei. Au fost prezenți reprezentanți de la 234 de structuri sportive afiliate, din 249 cu drept de vot, iar după primul tur s-a înregistrat următorul rezultat: Anișoara Cușmir – 74 de voturi, Florin Florea – 64 de voturi, Sorin Matei – 54 de voturi și Constantina Diță – 41 de voturi.

În turul doi au intrat Anișoara Cușmir și Florin Florea, iar campioana olimpică de la Los Angeles (1984), din proba de săritura în lungime, a câștigat cu scorul de 131 la 85!
Vicepreședinți au fost aleși următorii:

  • Nicoleta Grasu – 137 voturi,
  • Virgil Preda – 115 voturi,
  • Cristina Maria Man – 104 voturi
  • Cristian-Eugen Dragomir – 76 de voturi.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea