Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Criminalul polițistului din Timiș a murit. Gestul extrem făcut de Marcel Lepa

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ionel Marcel Lepa, criminalul poliţistului din Recaş, judeţul Timiş, a murit! Bărbatul a fost găsit spânzurat luni dimineață în celulă, iar medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, constatând decesul acestuia.

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei, își recunoscuse vineri fapta. Lepa le spusese procurorilor că nu a avut intenţia de a-l omorî pe poliţist şi că regretă cele întâmplate.

El era cercetat pentru ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru Ionel Marcel Lepa, după ce l-a ucis pe poliţistul Cristian Anarhiei, aflat în misiune.

Lepa era cercetat pentru infracţiunile de ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Acesta era oricum încarcerat în Penitenciarul Timişoara unde avea de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie.

Pentru că s-a sustras de la executarea acestei pedepse, bărbatul a fost urmărit de poliţişti, iar în timpul acestei urmăriri l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea