Rămâi conectat

Actualitate

Creștere RECORD la nivel mondial a cazurilor de COVID-19: Peste 2,2 milioane de cazuri noi și 39.000 de decese. America, cea mai afectată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Creștere RECORD la nivel mondial a cazurilor de COVID-19: Peste 2,2 milioane de cazuri noi și 39.000 de decese. America, cea mai afectată

Numărul persoanelor bolnave de COVID-19 în lume în ultima săptămână a crescut cu un record de 2,2 milioane. Aceste date sunt conținute în buletinul săptămânal al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), publicat în noaptea de 13 octombrie.

„Începând cu 5 octombrie, OMS a raportat peste 2,2 milioane de cazuri noi și 39 de mii de decese cauzate de COVID-19 din șase regiuni. Acesta este cel mai mare număr raportat într-o săptămână ”, se spune în text.

Cea mai severă situație epidemică se observă în SUA. În ultima săptămână, peste 804 mii de persoane infectate și aproximativ 20 mii de decese au fost detectate acolo.

De asemenea, Europa a înregistrat o creștere semnificativă a incidenței în ultimele șapte zile. Astfel, numărul persoanelor infectate a crescut cu peste 694 mii, iar mai mult de 6,1 mii de persoane au murit.

Potrivit organizației, până la 13 octombrie, în lume au fost înregistrate 37.423.660 de cazuri de infecție cu coronavirus, iar numărul deceselor a crescut la 1.074.817.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea