Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Crăciun 2023 și Revelion 2024, cu temperaturi de primăvară: Cum va fi VREMEA de sărbători. Prognoza meteo până în 15 ianuarie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Crăciun 2023 și Revelion 2024, cu temperaturi de primăvară: Cum va fi VREMEA de sărbători. Prognoza meteo până în 15 ianuarie 2024

Vremea se va schimba radical începând de săptămâna viitoare. Conform prognozei meteoorologilor pentru următoarele 4 săptămâni, de Crăciun și de Revelion se anunță temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă.

”Pentru perioada următoare, până la Crăciun și chiar și după, mai sunt de așteptat episoade de scurtă durată în care la munte va ninge. Însă aș aprecia ca puțin probabil ca stratul care se va depune să fie unul foarte consistent.

Citește și: Cum va fi vremea între Crăciun 2023 și Revelion 2024? Prognoza meteo actualizată pentru următoarele săptămâni

Pe de altă parte, după încălzirea din aceste zile urmează o răcire spre sfârșitul acestei săptămâni și în continuarea acestui episod de scurtă răcire temperaturile ar urma să se situeze ușor peste normalul perioadei în intervalul din preajma Crăciunului și până spre Anul Nou”, a explicat Florinela Georgescu, meteorolog în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), la Antena 3 CNN.

Săptămâna 18.12.2023 – 25.12.2023

Conform prognozei ANM, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile nord-estice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a Carpaţilor Orientali, dar şi deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 25.12.2023 – 01.01.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în nordul Carpaţilor Orientali şi în zona Munţilor Apuseni, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 01.01.2024 – 08.01.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice şi centrale, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 08.01.2024 – 15.01.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea