Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi vremea între Crăciun 2023 și Revelion 2024? Prognoza meteo actualizată pentru următoarele săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi vremea între Crăciun 2023 și Revelion 2024? Prognoza meteo actualizată de ANM pentru următoarele săptămâni

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au transmis prognoza pentru perioada care urmează. Conform acestora, vremea se va încălzi în perioada următoare, iar de Crăciun temperaturile vor coborî din nou.

Sărbătorile de iarnă din acest an bat la geam, mai puțin de două săptămâni rămânând până la Crăciun și tot mai mulți românii doresc să știe cum va fi vremea în această perioadă pentru a-și putea organiza vacanțele.

Vremea între Crăciun și Revelion

După ce în țara noastră a existat o perioadă cu ninsori, precipitații și vânt puternic, vremea se va încălzi. Temperaturile vor urca în termometre considerabil, iar probabilitatea să existe zăpadă de Crăciun și Revelion este una mică.

Citește și: Cum va fi VREMEA la sfârșitul anului 2023 și începutul lui 2024: Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Potrivit informațiilor transmise de meteorologi, temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul acestei perioade. Elena Mateescu, directorul ANM, a informat că temperaturile vor fi destul de mai pe parcursul următoarelor două săptămâni.

Vreme caldă

„În momentul acesta este greu de estimat dacă vom avea parte de zăpadă în mod deosebit în perioada sărbătorii Crăciunului și a trecerii dintre ani. Actualizarea prognozei meteo indică o probabilitate de a avea un regim de temperaturi, mai ales în ultima săptămână din acest an, cu valori ușor în creștere, astfel încât încălzirea să vină la pachet cu precipitații predominant sub formă de ploaie. Cu siguranță însă, pe măsură ce ne vom apropia, lucrurile se mai pot schimba.

Putem să spunem, așa cum arată cea mai recentă actualizare meteo, că în săptămâna 25 decembrie 2023-1 ianuarie 2024, temperaturile pot fi mai ridicate decât în mod obișnuit. Cu siguranță însă, dinamica evoluției condițiilor meteorologice este una deosebit de mare, astfel încât, prin upgrade-ul acestor informații pe măsură ce ne apropiem de interval, se va putea determina un grad de acuratețe mult mai bun”, este declarația făcută de Elena Mateescu.

În multe zone din România, următoarele zile vor fi mai calde. Cele mai ridicate temperaturi se vor situa între 12 și 14 grade Celsius.

„De joi, 14 decembrie, începem să intrăm iarăși sub influența unei formațiuni ciclonice dinspre Oceanul Atlantic. Se dezvoltă foarte repede, avansează foarte repede peste continent. Va influența vremea în următoarele zile, cu precipitații mixte, pentru că vremea se încălzește”, a mai informat aceasta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunță faptul că pensiile vor fi plătite înaintea sărbătorilor pascale. În acest sens, Casa Națională de Pensii urmează să vireze, până pe 30 aprilie, fondurile către Poșta Română și către băncile comerciale. De asemenea, Guvernul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea