Rămâi conectat

Sport

Corvinul Hunedoara – CSM Unirea Alba Iulia 3-0 (1-0) | Liderul, coșmar pentru echipele din Alba, Agbomoniyi – eliminat în minutul 70

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a pierdut la Hunedoara, în fieful liderului, pe Stadionul „Michael Klein”, în a 14-a rundă a Ligii 3, scor 0-3 (0-1).

„Alb-negrii” au avut iarăși probleme cu arbitrajul, la fel ca la Ungheni, iar gazdele sunt adevărat coșmar pentru cojudețene cu 7 victorii fără a primi gol. golaveraj 24-0!

*1-0, MIN: 36: M. COMAN a punctat cu capul la centrarea lui Neacșa

*2-0, MIN. 73: N. PĂRVULESCU a majorat avantajul, pe un contraatac

*3-0, MIN. 90: NEACȘA, din lovitură liberă

*D. Pop – iertat de „roșu”!

În minutul 65, fundașul D. Pop a fost iertat de o eliminare, după un duel aerian cu Fetița, la finele căruia centralul l-a trimis pe unirist în afara terenului să se spele de.. sânge. Era o fază de roșu direct, în condițiile în care apărătorul hunedorean avea deja un galben. Iar peste câteva minute, albaiulienii au rămas în inferioritate, iar totul s-a încheiat, fiind eliminat Agbomoniyi (70, primul galben, ușor acordat, pentru proteste). O manieră de arbitraj potrivnică vizitatorilor, care au acuzat eliminarea nigerianului

*Marcel Rusu: „Rezultat mincinos, nu știu să se fi schimbat regulamentul!”

În startul dialogului telefonic despre joc, Marcel Rusu a spus în mod sugestiv: „Nu știu să se fi schimbat regulamentul și gazdele să evolueze în 14„, iar trecând de acest aspect, antrenorul unirist și-a spus punctul de vedere despre confruntarea cu liderul, la finele căreia i-a pierdut pe Fetița, Agbomoniyi – suspendați și Adnan – accidentat: „Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, rezultatul este unul mincinos! Felicit Corvinul pentru victorie, dar în special brigada de arbitri. Un joc bun prestat de noi, dar totul s-a rupt la acea eliminare, plus faza în care Fetița a fost plin de sânge. În plus, în prima repriză Fetița a primit galben, dar el fusese faultat în afara careului de portarul advers„, a menționat Marcel Rusu.

„Alb-negrii” au strâns 21 de puncte și abordează în premieră un joc din postura de echipă clasată pe poziția a 4-a, una de play-off. Elevii lui Florin Maxim domină copios seria, cu o singură sincopă în 13 runde, o remiză la Reghin, în rest doar victorii.

 

Echipe

Corvinul: Lefter – F. Iacob, D. Pop, A. Vlad, Neacșa – Chindriș/ cpt, Bradu – Hergheligiu, M. Lupu, N. Pîrvulescu – M. Coman; rezerve D. Roman, Roșu, Mercioiu, Borțoneanu, Mar, Pocioian, Mitran, Lupușor. Garutti. Antrenor Florin Maxim.

CSM Unirea: Iovicin – Harangozo, Dehelean (46, Sebaș), Benkirat (78, Oneț), Banienschi – Fetița (78, Epure), Mâlnă,  R. Ivan, C. Cristea/ cpt (78, Circov), Bârdea (46, Indrei) – Agbomoniyi; rezerve Sântoma – An. Moldovan, F. Morar, Cîrloanță. Antrenor Marcel Rusu.

Arbitri G. Feleki (Odorheiu Secuiesc), Z. Tamași (Odorheiu Secuiesc), R. Svatsinka (Reșița) Observatori M. Salomir (Cluj-Napoca), I. Poclid (Timișoara)

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea