Rămâi conectat

Ştirea zilei

Corpodean, Damian şi Nichimiş se bat pentru preşedinţia AJF Alba *La vicepreşedinte: Dăscălescu, Hulea şi Moldovan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AJFÎn 8 iunie 2014 se va cunoaşte numele noului preşedinte al AJF Alba, condus de 15 ani de fostul arbitru FIFA, Sorin Corpodean, care va avea de înfruntat o competiţie dură din partea foştilor colaboratori, Augustin Damian (vicepreşedinte AJF Alba) şi Iulian Nichimiş (secretar general AJF în perioada 2003-2013).

Membrii afiliaţi din judeţ vor trebui să opteze, la funcţia de vicepreşedinte pentru una dintre cele 3 candidaturi: Mihai Dăscălescu (Unirea Alba Iulia), Ovidiu Hulea (Viitorul Sântimbru), Ioan Moldovan (fost prim-vicepreşedinte AJF Alba), Ioan Timari (Olimpia Aiud) retrăgându-se din cursă.

*Au fost într-o echipă până în 2013!

Cei trei contracandidaţi la funcţia supremă din fotbalul judeţean au fost în aceeaşi echipă până în vara trecută, când Nichimiş a părăsit AJF Alba, în condiţii delicate, iar aceste alegeri sunt primele în care Corpodean întâmpină într-adevăr o opoziţie serioasa, tocmai din partea foştilor colaboratori. Alegerile sunt fixate în Duminica Rusaliilor, cu o zi după finala Cupei României, ce va avea loc pe stadionul din Galda de Jos, între Inter Ciugud şi Dalia Sport Daia Română.

*Corpodean află în 28 mai dacă îşi poate apăra postul

Lucrurile rămân încurcate însă în privinţa alegerilor, întrucât Sorin Corpodean trebuie să aştepte sentinţa în recursului înaintat la Curtea de Apel Ploieşti, în dosarul “mită pentru arbitri”, unde a primit trei ani cu suspendare, termen fiind pe 28 mai. Se poate astfel, asista, la un nou episod “Gică Popescu”, blocat de instanţă în cazul candidaturii la Federaţia Română de Fotbal, din pricina “Dosarului Transferurilor”, ce a zguduit fotbalul românesc. În aceeaşi speţă a fost condamnat şi aiudeanul Lucian Dan, tot la trei ani cu suspendare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea