Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Corneliu Olar: ”N-am făcut cât am vrut, am făcut cât am putut!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PDL Corneliu Olar este pregătit să înceapă ”bătălia” electorală pentru Colegiul Munții Apuseni – Teiuș și a declarat pentru ziarulunirea.ro că este singurul candidat din Alba cu șanse reale să obțină un scor de 50%+1 la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Am încredere în moții mai și în locuitorii din zona de șes (n.r. Teiuș). Aceștia știu că am reușit să ajustez niște legi în folosul lor. În cei patru ani în care i-am reprezentat în Parlament am avut peste 80 de inițiative legislative și peste 10 legi, ceea ce nu este puțin”, a spus Olar.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Întrebat ce crede despre contracandidatul său acesta a declarat: ”Niciodată nu îmi subapreciez adversarul, dar mă uit la el când intră în ring. De această dată constat că nu poate să mă bată deoarece am proiecte sincere și realizabile pentru locuitorii colegiului în care candidez. Nu sunt omul să facă atac la persoană. Decât să-l atac mai bine îl împiedic din când în când pe drum. Eu nu vreau să îmi fac dușmani politici, pentru mine ei sunt numai adversari politici”.

Olar a mai precizat că are două mesaje pentru electorat: ”Bun sau rău, îs de-a tău!” și ”N-am făcut cât am vrut, am făcut cât am putut!” și a promis că în următorul mandat va fi ”deputatul moațelor”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea