Ziarul Unirea

Cornel Comşa: Citiţi articolul acesta! E scris de cetăţeni, nu de politicieni!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Alegeri parlamentare 2012, judeţul Alba – Cornel Comşa, candidat PP-DD, Colegiul 4 Camera Deputaţilor – Aiud, Ocna Mureş

Am încercat să citesc un ziar articol cu articol zilele trecute, şi mi-am dat seama că nici unul dintre politicienii care cerşesc votul cetăţenilor nu îşi scrie singur articolele. Pentru că sunt toate goale de esenţă, golite de personalitate. Oamenii ferchezuiţi din poze nu au nici o legătură cu textul! Textele sunt scrise de „ghostwriters”, cum zic americanii – scriitori fantomă. Atât este de plin ziarul de promisiuni şi platitudini, încât, chiar dacă spui ceva interesant, aplicabil sau fezabil, rişti să te contaminezi de la vecinii de pagină. De-asta am luat decizia, la începutul campaniei, să las direct oamenii să se exprime, şi faptele mele să vorbească în următorii patru ani. Prin urmare, păşind zi de zi pe străzile şi uliţele colegiului Aiud-Ocna Mureş, am ales câteva opinii interesante, adevărate, de la oameni reali, opinii pe care vi le redau mai jos.
Întrebările mele au fost – Ce credeţi despre politicienii care au condus ţara în ultimii 22 de ani? Care este starea ţării, cum arată viaţa dumneavoastră astăzi în România? Ce aşteptaţi de la deputatul Cornel Comşa? Menţionez că unii dintre cetăţenii care şi-au dat acceptul să le fac publice ideile au cerut să nu le menţionez numele întreg. Iată ce am cules în prima săptămână de campanie:
Ioan Sofica – Aiud
Agricultura şi IMM-urile pot fi viitorul ţării ăsteia. Taxele stupide şi exagerate distrug orice iniţiativă privată. Când am ieşit la pensie am deschis un abator şi a trebuit să îi opresc activitatea că mă sugruma TVA-ul. Cui să explici că dacă cumperi de la un ţăran amărât un porc sau o vacă nu poate să îţi dea factură sau chitanţă? Dar tu mai departe trebuie să plăteşti ce nu ai încasat! Am pierdut o casă în numele creditului de la bancă! Putea să stea copilul meu în ea, am pierdut-o şi era să o pierd şi pe asta în care stau acum. IMM-urile sunt sugrumate, când noi trebuie să absorbim forţa de muncă disponibilizată de la stat! De asta să vă ocupaţi când ajungeţi deputat. Să reduceţi taxele. Să simtă tot omul că ia şi el ceva acasă după ce-şi plăteşte dările.
După cum conduc ăştia ţara, se distruge moralul poporului român, tinerii de 30 de ani nu au o zi pe cartea de muncă! Eu am fost copil sărac într-un stat sărac, dar am muncit de la 12 ani. Am muncit şi am avut. În ţara noastră pot trăi 80-90 milioane de oameni liniştit, dar ogoarele noastre sunt pline de ciulini.
În Parlament e tot baiu’. Şi nimeni nu recunoaşte. Aştept de la deputatul Comşa să-şi expună direct punctele de vedere, să spună public ce poate şi ce nu poate face. Şi dacă nu poate, de ce nu poate? Să nu se spargă în capul lui greşelile altora.
Ioan Goga – Jidvei
Eu „iubesc” statul român. Aţi înţeles? „Iubesc” statul român, că mă pune pe drumuri, pe mine, care am handicap de gradul 4, să îi dovedesc de două ori pe an că nu mi-a trecut handicapul. Mai am doar un deget la mâna stângă, restul le-am pierdut muncind pentru statul român. Mă duc de două ori pe an să le zic ălora – uitaţi, am făcut de tăte, am pus îngrăşământ, am pus azotat, am stropit locul ăsta tăt timpul, nu mi-or mai crescut degetele la loc! Daţi-mi ăia 28 de lei pe lună!
Da, domnule Comşa, dau 300 de lei pe an pe drumuri şi evaluări, ca să pot primi 28 de lei pe lună! Când ajungeţi în Parlament să schimbaţi legea pentru persoanele cu handicap.
Un parlamentar nu poate face ce face primarul. Parlamentul fiind cel care face legile, deputatul meu să facă aşa fel încât să simt şi eu că trăiesc. Acum nu trăiesc, supravieţuiesc. Vreau să văd că legile făcute de deputatul meu fac o diferenţă pentru omul de rând, nu într-o lună, nu în două, ci în patru ani… Lucrul ăsta cred că se poate face doar prin îndepărtarea întregii clase politice corupte care a condus ţara asta de 22 de ani. Numai cu tineri ca dumneavoastră, nu unul, 500, se poate face schimbarea adevărată!
Vasile V. – Aiud
Când mă uit la politicienii actuali parcă citesc „Aventurile baronului Münchhausen”, sunt toţi nişte povestitori; am fost liberal în gândire de când mă ştiu, condamn narcisismul acestui popor, condamn xenofobia, ura de rasă, condamn ura faţă de celălalt. Din păcate, suntem îngheţaţi în mentalitate, avem încă o gândire primitivă. Şi gândirile primitive nu mai au loc astăzi, suntem totuşi o ţară cu mai multe naţionalităţi! Nu suntem toleranţi deloc, şi suntem jenant de ignoranţi… Suntem la nivelul – „a zis la televizor!” – ca şi când televizorul este un fel de nouă Biblie.
Ce naţie suntem? Păi Eba, Vadim, Becali sunt europarlamentarii noştri… Ce notă primim noi dacă ăştia ne sunt reprezentanţii? E plin de ăştia şi în Parlamentul României, din păcate.
Sunt de acord cu deputatul Cornel Comşa, nu sunt însă pe deplin de acord cu partidul lui şi propunerile vehiculate de Dan Diaconescu. Ţara asta are limite, chiar dacă vrem să facem lucruri bune. Avem o pizza de 1 persoană, nu poate fi lungită la 6 persoane!
Ce aştept de la deputatul meu? Să cunoască strada, să cunoască de unde porneşte izvorul de apă în satul pe care îl bate cu piciorul… Izvorul, apa, este cea care ţine vatra satului, susţine comunitatea. Vă doresc succes!
Viorel Giurgiu – Ocna Mureş
Pe dinăuntru şi pe dinafară oamenii sunt la fel, ceea ce ne diferenţiază este cultura, aşa zicea un mare spirit. Mă uit cu îngrijorare la modul în care ne de-culturalizăm, ne sălbăticim. Copiii se văd fără perspectivă în ţara asta şi abandonează şcoala la 16-17 ani, plecând după părinţii lor prin Spania şi Italia.
Ocna Mureş e moartă şi de vină sunt ăştia care au îngropat-o în ultimii ani. Domnule Comşa, vă dau cadou monografia asta a oraşului nostru, ca să vedeţi cum era Ocna Mureş acum 25-30 de ani. Era un oraş plin de viaţă. Duminica te loveai de oameni pe stradă, era plin de veselie şi voie bună. Oamenii trăiau! Acum totul e pustiit! Şi vă mai dau dosarul ăsta, dar e cu retur! Trebuie să mi-l daţi înapoi. Aici aveţi detalii despre cine şi ce a furat în Ocna Mureş în 22 de ani. Să ştiţi despre ce e vorba când mergeţi în Parlament să ne reprezentaţi!
Horia Herţeg – Ocna Mureş
În 1990 Ocna Mureş avea 7314 angajaţi care ţineau în spate fiecare două-trei persoane! Lucrau la Soda, la salină, la staţia de fermentare a tutunului, la cooperativă, la fabrica de pâine… Nu mai punem la socoteală angajaţii spitalului, pe cei de la finanţe etc. Astăzi, dacă ieşim în stradă şi îi întrebăm pe oameni unde lucrează, să ştiţi că peste 60% sunt fără loc de muncă. 22 de ani cu politicienii ăştia ne-au adus în situaţia aceasta, în care am pierdut toate atuurile acestei ţări! Au desfiinţat spitalele şi au mărit cimitirele! Au desfiinţat medicii şi au promovat groparii! Fiecare partid şi-a apărat hoţii. Mai mult, au ciuruit salariile, pensiile şi speranţa noastră de mai bine.
Avem nevoie de oameni tineri ca dumneavoastră, domnule Comşa, oameni umblaţi, care să poată da un exemplu, să schimbe perspectiva de dezvoltare a acestei ţări! Să ne reprezentaţi cu succes în Parlament!

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

22 Comentarii

ulise 19 noiembrie 2012 at 13:41

Bai arici tu sti unde-i Aiudul sau Ocna Mures? Abia acum le-ai localizat! habar nu ai ce dorinte si nevoi au oamenii de acolo. Ai stat numai la Bucuresti, esti in continuare consilier la primaria Bucuresti, stai dracului acolo si lasa judetul in grija altora. Dintr-o data te preocupa problemele oamenilor!!!

jean 19 noiembrie 2012 at 13:43

Ai de gand sa ne spui odata despre provenienta banilor din declaratia de avere ?

Albaiulian 19 noiembrie 2012 at 13:59

De unde are banii?Pai, de ce credeti ca s-a luptat sa-l puna din nou pe Comsa al batran la izvorul de bani publici de la Augustin Bena?
Acest reprezentativ specimen al partidului scuipatorilor de seminte vine sa ne spuna noua ce trebuie sa facem.

un muresan de pe Mures 19 noiembrie 2012 at 14:50

Un mare magar ,asta e” fetita „asta .Habar nu are de cele practice iar autolauda lui este o demagogie ,o minciuna DDista . Un asa zis ardelean ca asta cu un stirb mintal din Caracal vor sa castige Ardealul nostru scump cu oameni destoinici , fie ei romani ,maghiari ,sasi ,secui ,etc. Asta vrea numai bani si putere ca si mentorul sau DD cu lozinca „lasati-va pe mana mea ca va rezolv eu din Bucuresti „. Va promit orice tampenie numai sa ma votati , sarantocilor. La Caracal cu voi pana se redeschide canalul .Ce magar.

contribuabilu` 19 noiembrie 2012 at 15:31

Mai nea! – cu cat ai platit bre omul care ti-a scris bunaciunea de articol? Ca esti mai mult plecat din localitate si nu sti ca unele depind de primarie, altele de Consiliul Judetean,in nici un caz de un parlamentar! Da tu nici macar asta nu sti si cu un tupeu si lipsa de raspundere inimaginabila umbli sa prostesti vreo cativa amarati debusolati.Nu iti este rusine ca ai intrat in tabara de ciocoi patronata de megaciocoiul Dan Diaconescu ?

Status Quo 19 noiembrie 2012 at 15:37

Comsa,
si ai tai tot niste ”ghostwriters” par. De alt fel e drept.

Sa insiri probleme e simplu. Sa propui solutii si sa explici cum se vor pune in practica cand tu esti un partid de 10-15% – asta e partea grea.

Relevant mi se pare o parte din CV-ul lui Comsa:

2007 – 2010 – contributor senior in echipa de imagine a domnului Dinu Patriciu
2008 – responsabil cu strategia de comunicare a campaniei Dr. Sorin Oprescu
2008 – coordonator al campaniei dlui Crin Antonescu pentru Senatul Romaniei
2009 – initiator al proiectului campaniei prezidentiale a ASR Principelui Radu

Toti unu si unu si toti de-o parte. Sa ne traiesti!

Jupan Pedelist 19 noiembrie 2012 at 16:07

2007 – 2010 – contributor senior in echipa de imagine a domnului Dinu Patriciu

ASTA SPUNE TOT DESPRE ACEST ARICI CU PENE SI DESPRE PROVENIENTA BANILOR ! ARICULE… INFORMATOR AI FOST IN LICEU SI SE PARE CA ACUM TOT SUB ACOPERIRE ACTIVEZI DAR JOCI IN ALTA LIGA !

Status Quo 19 noiembrie 2012 at 17:31

Astia-s ”oamenii noi” din politica. Păzea!

Pe seful lui suprem, Dan Diaconescu Direct, l-as caracteriza scurt: șarlatan.

radu 19 noiembrie 2012 at 16:43

In sfarsit, apare un om cu idei bune, care ne arata ce gandesc oamenii simplii si repede se trezesc unii deranjati ca se afla defapt adevarul. Este trist, este mult prea ,,frumos” , ar trebuii sa scrie si dl Comsa sau cine i de scrie dansului …cateva povesti care suna frumos pentru cetateni…cum ca daca il alegem pe x sau pe y, acela va face cerul mai albastru, iarba mai verde, pomii o sa rodeasca paine si cainii o sa se plimbe cu covrigii in coada pentru ca el insusi…X-ulescu va da o lege, iar soarele o fi mai bland si o sa ploaie doar noaptea…sa fie aproape toata lumea multumita. Am fost obisnuiti cu ,,povesti” d-astea si am uitat cum toti sau imbogatit pe spinarea noastra…si mai vor ! Acest cetatean Comsa, bine intenionat, are o firma de consultanta politica, plateste taxe si impozite ca noi toti si banuiesc, ca asa si-a strans averea de care spuneti dumneavoastra cei carcotasi. Cine munceste e blamat in aceasta tara. Cei care fura sunt dati ca exemplu pozitiv si ridicati in rang! Ganditi de 2 ori inainte sa scrieti anumite lucruri…doar asa sa umpleti randurile ziarului si sa va cresteti eventuala notorietate negativa.Oricum daca asta veti face in continuare inseamna ca nu va pasa de cel de langa voi si doriti ca raul si minciuna in continuare sa ne manace toata speranta pentru viitorul copiilor nostrii, aveti sufletul negru si gol.
Pacat ca nu incurajam oamenii care vor sa faca mai mult, ci doar pe aceia care nu au facut nimic. Ne meritam soarta

Parerea mea... 19 noiembrie 2012 at 17:36

Raduleee…bati campii!!!

Astia-s USL-isti cancerosi ce critica aiurea pe Comsa 19 noiembrie 2012 at 17:35

Manca-var cancerul de blamisti USL-isti care n-ati ajunge Craciunul daca tot bateti campii impotriva celor din PP DD care n-au condus mai ciocoilor ce bagati numai strambe.Va pun lumanari la Catedrala ca sa scrieti realitatea….

dd in curba 19 noiembrie 2012 at 17:55

Brunett-o nu mai blestema ,mai bine ai grija de viitorul tau ca fumezi prea mult la imobiliare si s-ar putea ca intr-o zi sa te manance pe tine cancerul. Da mana cu Gigi Balamuc al tau, sau crezi ca te vor lua de soata Comsa sau Serdean , ca tot duc ei lipsa .Nu uita ,e post . Pune lumanari singuratatii si frustrarii tale. Ai mai multe sanse sa-si faca efectul. Si termina cu limbajul a la DD mincinosul.

@ tuturor postacilor usl si ard 19 noiembrie 2012 at 18:39

Dragilor, se pare ca va este frica de Comsa,numai asa se explica acest „foc incrucisat” plin de minciuni,jigniri si ura.Baiatul asta stie bai fraierilor politica,nu are nevoie sa-i scrie altcineva articolele,asta „vinde nu cumpara”,ceea ce Coclici sau Bumb nici cand se pensioneaza nu vor fii in stare(eventual in stare de …ebrietate!),asa ca ciocu mic si joc de glezna! PS-Nu va mai zbateti ca „pestele pe uscat” Comsa va fi noul deputat pe colegiul Aiud,Ocna M. FSN=USL+PDL=ACEEASI MINCIUNA!

hh 19 noiembrie 2012 at 18:59

Bai da cum de nu a remarcat nimeni ce renjet de talhar afiseaza asta in poza de mai sus ? Parca vrea sa spuna ” prostilor, votati-ma si o sa va fac pe la spate ! „. Dar nu-l condamn… ca cei care vor vota cu paretidul prostilor merita „facuti pe la spate” !

hh 19 noiembrie 2012 at 19:01

De cine sa ne fie frica ? De un securist sub acoperire ca el ? Lasa o adresa de e-mail valida ca sa-ti demonstrez cat de frica imi este de acest impostor !

Pacepa 19 noiembrie 2012 at 20:12

Intradevar Comsa a fost aghiotantul meu cu toate ca are cam 36-38 de ani… ce minciuni de toata cacaua.

Robert 19 noiembrie 2012 at 21:00

COMSA te-ai hotarit sa-ti refaci averea pe spatele oamenilor amariti vezi ca nu tine

Adrian Gota 20 noiembrie 2012 at 9:21

Mai bade cu parul cret, pui de naparca rosie ia mai du-te tu cu pluta pe Dambovita in jos, nu pe Mures!

Un cetatean mai informat 20 noiembrie 2012 at 11:07

Declaratia de avere a Consilierului primarului general din bucuresti CORNEL CONSA „Cornel Comşa (PPDD). Este un ales bogat şi generos. A împrumutat cu zeci de mii de euro mai multe persoane. Are un teren intravilan în Sulina, două apartamente şi o casă. În conturi are 193.000 de euro. Este generos cînd vine vorba de a împrumuta oamenii. El a dat nu mai puţin de 23.500 de euro, 9.000 de dolari şi 220.000 de lei cu împrumut unor persoane fizice şi unei firme. Totuşi, acesta are şi o datorie de 25.000 de euro şi a încasat dividende în valoare de 450.000 de lei de la firma Da Easy Way. El deţine firme în România, America şi Bulgaria: Da Easy Way SRL, Bizi Round the Clock, Da Easy Way Ltd, care este înregistrată în Ruse (Bulgaria), şi Da Easy Way LLC, societate înregistrată în Montana (SUA). Este preşedintele organizaţiei judeţene Alba a partidului condus de Dan Diaconescu, PPDD”.

Un cetatean mai informat 20 noiembrie 2012 at 11:10

Scuzati erata Bucuresti (pe primul rand si COMSA pe al doilea )

Cetatean mai putin informat 20 noiembrie 2012 at 17:39

In final nu a castigat banutii din buget ca ministru,deputat,director la AVAS sau garda financiara,vice de consiliu judetean(CA ALTII!!!) a castigat banii prin firmele ce le-a condus si se pare ca se pricepe daca a facut ceva …avere. PS-Cu siguranta nu a avut contracte cu statul…cel putin nu prin Alba.

bucur din bucuresti 21 noiembrie 2012 at 1:18

cornel comsa esti un mincinos crescut la masa lui diaconescu .nu ai nimic in afara de dinsa in cur . imbeti prostii cu vinul otravit de diaconescu.ardelenii care te vor vota gresesc profund .treaba lor.

Comentariile sunt oprite