Rămâi conectat

Actualitate

Copil accidentat de un scuter, în timp ce se plimba cu rolele pe şosea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident rutier mai deosebit a avut loc vineri, 15 iunie, strada Principală din localitatea Şeuşa. Un moped condus de un bărbat de 60 de ani din comuna Ciugud l-a accidentat pe un copil de 7 ani, din Şeuşa, care circula cu rolele, pe partea carosabilă.

În urma impactului cu scuterul, minorul s-a ales cu o fractură la nivelul piciorului stâng, fiind transportat la Spitalul Judeţean Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

După producerea accidentului M.I., şoferul scuterului a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor şi fără a anunţa evenimentul, fiind identificat ulterior. Aparatul etilotest a evidenţiat faptul că acesta nu era sub influenţa alcoolului, dar că mopedul pe care îl conducea nu este înregistrat.

Faţă de M.I. a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români

Unirea Ziarul

Publicat

în

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români O echipă de programatori români a dezvoltat o soluţie software bazată pe tehnologii de recunoaştere a vocii şi inteligenţă artificială (AI) care permite automatizarea părţi din scrierea de cod pe bază de comenzi vocale, scrie AGERPRES. Inovaţia a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea