Rămâi conectat

Societate

„Copiii Speranţei”, sărbătoriţi de 1 iunie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

SNHP „Speranţa” şi-a sărbătorit copiii beneficiari cu mult înaintea datei de 1 iunie, anul acesta, deoarece partenerul tradiţional al societăţii la acest eveniment, Teatrul de păpuşi „Prichindel”, a avut un program foarte încărcat, atât cu prilejul Zilelor Oraşului, cât şi cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Astfel, după cum ne-a declarat d-na Rozalia Sucevescu, directorul executiv al SNHP „Speranţa”, „copiii Speranţei” au fost sărbătoriţi în data de 26 mai, la Teatrul „Prichindel”. SNHP „Speranţa” are în rândurile beneficiarilor săi 70 de copii cu diferite grade de handicap, din întreg judeţul Alba (doar 16 sunt din municipiul Alba Iulia). Tututuror acestora li s-au oferit cadouri, direct sau prin poştă, dacă nu au putut să se deplaseze, iar celor ce au fost prezenţi la Teatrul „Prichindel” în data de 26 mai li s-a oferit în dar, de către actorii teatrului, spectacolul cu piesa „Elefănţelul curios”. Alături de doamna Sucevescu la această manifestare, bincuvântând-o, s-a aflat părintele Adrian Dobrin, de la Biserica „Naşterea Maicii Domnului”, din Alba Iulia. După spectacol, copiii au primit tort şi răcoritoare, apoi au participat la o tombolă.
Manifestarea a fost posibilă graţie unor sponsori generoşi, care în ficare an îşi amintesc de aceşti copii bolnavi şi nefericiţi: Sc Ancău Company SRL, Florăria Ikebana, SC Green Team SRL, doamna Delia Nicoară şi alte doamne care au dorit să-şi păstreze anonimatul. Şi, desigur, Teatrul „Prichindel”. Tuturor acestora, doamna Rozalia şi părintele Dobrin le adresează, prin intermediul nostru şi în numele beneficiarilor, calde mulţumiri şi binecuvântare, odată cu urările de sănătate şi linişte sufletească. (I.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Zăpadă pe brazi, pe casele oamenilor, pe ierburile din câmpuri, toate ascunse sub albul imaculat al zăpezii. Apuseniul alb, ca de poveste, cu peisaje care sunt de neuitat, a fost fotografiat de o localnică.

Acum în Alba de iarnă se bucură mai ales cei care locuiesc în zona montană a judeţului. Cel mai bun exemplu este comuna Vadul Moților, unde în ultimele zile a nins abundent.

”După două zile și două nopți de ninsori, acum parcă natura s-a oprit să-și tragă sufletul. Nu adie vântul, nu se aude nici un zgomot, parcă suntem ieșiți dintr-o poveste”, a scris pe Facebook o localnică din comună.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA | O familie din Scărișoara, blocată în casă de două zile, din cauza stratului mare de zăpadă care s-a depus

Chiar dacă iernile nu mai sunt cum erau pe vremea bunicilor noştri, când ningea abundent, cu zăpadă din belşug spre bucuria copiiilor, cu siguranţă că cele mai frumoase peisaje de iarnă pot fi văzute în Apuseni. Turiştii care vin aici vor putea să se bucure de peisajele de iarnă care îți taie respirația.

Cu toată frumusețea naturii îmbrăcată în straiele albe, zăpada a creat mari probleme localnicilor din anumite zone ale Apusenilor. O familie din satul Lăzești, comuna Scărișoara, se află blocată în casă, de aproape două zile, după ce drumurile au fost acoperite de zăpadă.

Foto: Facebook V.B.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare