Copiii de la un centru de plasament din Alba vând produse făcute artizanal pentru a putea merge într-o excursie

Copiii de la un centru de plasament din Alba vând produse făcute artizanal pentru a putea merge într-o excursie!

Din experiență vă spun că târgul apicol de la Blaj e de văzut pe îndelete, nu există să dai o tură și atât și nici să pleci cu mâna goală.

ELIT

Găsești aici de toate: produse apicole, scule și accesorii pentru apicultori, miere, ceară, și derivate, siropuri, cătină, dulciuri, cosmetice, artizanat, ba chiar și bulbi de flori. Foame dacă vi se face aveți de unde alege pe latura târgului unde sfârâie mereu grătarele.

Totuși, între mai măruntele sau mai consistentele cumpărături, vis a vis de Catedrala ”Sf. Treime”, vă rog să vă opriți la standul Centrului de Plasament Blaj. Cei 29 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, își pun mari speranțe în produsele lucrate de mânuțele celor mai capabili dintre ei, aduse la târg spre vânzare.

Nu contează că nu aveți nevoie de o agrafă de păr împodobită cu o fundiță galbenă, meșterită de ei, nici de un suport pentru pixuri, cu șorț din macrameu, contează doar că cei câțiva bănuți plătiți pentru oricare dintre produsele de la masa lor i-ar putea trimite în excursie.

”Îi vom duce în excursie unde vor ei, să vedem câți bani reușim să facem. Ne-am dori să-i ducem să vadă Sighișoara…”, ne spune doamna care îi însoțește. Nu vor la Disneyland, vor la Sighișoara! Haideți să-i trimitem acolo!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...