Rămâi conectat

Ştirea zilei

CONTROALE la comercianții din Apuseni: AMENZI de peste 120.000 de lei și ZECI de nereguli descoperite de autorități

Ziarul Unirea

Publicat

în

CONTROALE la comercianții din Apuseni: AMENZI de peste 120.000 de lei și ZECI de nereguli descoperite de autorități

La data de 29 iunie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu lucrători din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Alba și Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Alba, au organizat o acțiune de verificare a modului de realizare a comerțului cu produse alimentare și nealimentare în zona orașelor Câmpeni, Abrud și Baia de Arieș.

În cadrul acțiunii, au fost verificați 34 de agenți economici, iar în urma controalelor, au fost constatate 30 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 122.500 de lei, iar ca măsura complementară a fost confiscată suma de 3.809 lei.

A fost constatată o infracțiune la Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice și au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 2.512 lei, constând în 18 articole vestimentare și 6 țigarete.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Accident MORTAL la Șard. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu un tractor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Accident MORTAL la Șard. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu un tractor Un accident mortal a avut loc sâmbătă seara la Șard. Un bărbat de 43 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu un tractor. Citește și: VIDEO | Accident MORTAL pe DN 75, la Muncelu: Două femei, de 87 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea