Continuă acțiunile în Alba pentru asigurarea respectării normelor impuse de starea de urgență

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În judeţul Alba, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne continuă acţiunile pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgenţă.

În ultimele 24 de ore, echipajele de poliţie au efectuat un număr de 12 misiuni de fluidizare a circulaţiei rutiere şi escortare a unor coloane auto spre locurile de izolare/ carantinare din judeţ sau care au tranzitat judeţul. La aceste misiuni au luat parte 20 de cadre ale IPJ Alba împreună cu poliţişti locali.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În aceeaşi perioadă, jandarmii au fost angrenaţi în 16 misiuni executate pentru însoţirea convoaielor care tranzitează judeţul Alba.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

De asemenea, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Unirea” al Judeţului Alba (ISU) au efectuat 3 misiuni de transport ale persoanelor care au intrat în ţară către centrele de carantină de la nivelul judeţului, respectiv către limita de judeţ, de unde au fost preluate de către echipaje din judeţele respective.

Totodată, cadrele militare ISU Alba au desfăşurat 15 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii şi ale Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

ISU Alba asigură suportul operaţional şi fluxul informaţional la nivelul Centrului Judeţean de Comandă şi Coordonare a Intervenţiei (CJCCI), precum şi transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate.

În aceste misiuni au fost implicate 20 cadre ISU Alba.

Instituţia Prefectului – Judeţul Alba

Sursă foto: Arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei