Consiliul Local Cugir a aprobat înfiinţarea asociaţiei ,,Metalurgistul Cugir 1939”

Consiliul Local Cugir a aprobat în ședința de vineri, 28 iunie 2013, asocierea Orașului Cugir cu Asociația Pro Sport și Sindicatul Liber SC UM Cugir SA, pentru înființarea Asociației Clubul de Fotb,,Metalurgistul Cugir 1939”. În cadrul aceleași reuniuni a fost aprobat Actul Constitutiv, Statutul și organele de conducere ale Asociației.
Metalurgistul Cugir 1939Potrivit Proiectului de Hotărâre al Primăriei, Clubul de fotbal ,,Metalurgistul Cugir 1939” are drept scop organizarea și administrarea mișcării sportive de fotbal la nivelul Orașului Cugir, susținerea și promovarea intereselor fotbalului local, la nivel național și internațional. Consiliul Local Cugir și-a dat acordul de asemenea, pentru contribuția sa la patrimoniul inițial al asociației, cu sumă de 3.000 lei, în vederea constituirii asociației. Totodată și-a dat acordul pentru încheierea unui contract de comodat în vederea stabilirii sediului asociației la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir și utilizării de către asociație a bazei sportive aferente ramurei sportive fotbal.
Patrimoniul Asociației este inițial de 4.000 lei, constituit din contribuția în numerar a membrilor fondatori după cum urmează: Orașul cugir-3.000 lei, Asciatia Pro-Sport Cugir -500 lei, Sindicatul liber UM Cugir -500 lei.
În calitate de membri ai primei Adunări Generale au fost numiți: Daniel Popa, în calitate de reprezentant al Orașului Cugir, Sorin Tomescu, în calitate de reprezentant al Sindicatului Liber, Ciprian Pahone – reprezentant al Asociației Pro Sport Cugir. În ceea ce privește funcțiile de conducere acestea sunt: Președinte- Ciprian Pahone, Vicepreședinte- Daniel Popa, Secretar- Bogdan Petric.
Controlul financiar al clubului va fi exercitat de cenzor, Adriana Ștefănuț (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

un orasean 1 iulie 2013 at 21:46

Bani pentru salarii nu sunt……………lasa ca da sindicatul la fotbalisti!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...