Rămâi conectat

Cultură Educație

Consiliul local Cugir a aprobat condiţiile de acordare a ajutorului social

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serviciul Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Cugir a prezentat legislativului local spre aprobare lista cu bunurile considerate de strictă necesitate pentru nevoile familiale, precum şi bunurile ce exclud acordarea ajutorului social şi al alocaţiei de susţinere a familiei şi veniturile potenţiale ce provin din valorificarea bunurilor. Astfel în cazul în care familia sau persoana singură are în proprietate numai categoriile de bunuri cuprinse în lista bunurilor considerate de strictă necesitate pentru nevoile familiale, aceasta beneficiază de ajutorul social. În cazul în care familia sau persoana singură are în proprietate cel puţin unul din bunurile cuprinse în lista bunurilor ce nu sunt considerate de strictă necesitate pentru nevoile familiale, aceasta nu beneficiază de ajutor social. În situaţia în care familia sau persoana singură are în proprietate bunuri ce depăşesc cantitativ bunurile cuprinse în lista bunurilor de strictă necesitate, la stabilirea venitului net lunar se iau în considerare veniturile potrivit unor limite minime şi maxime, aprobate prin hotărâre de guvern.
Consiliul local Cugir a aprobat în funcţie de condiţiile specifice aceste liste, ele fiind afişate spre luare la cunoştinţă la sediul primăriei locale. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea